Spread the love


Αυτή τη φορά η ξανθιά καλλονή Kelly Rohrbach φόρεσε το κατακόκκινο μαγιό της για τις απαιτήσεις των γυρισμάτων της γνωστής τηλεοπτικής σειράς «Baywatch» στη Βενετία, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου. Είναι πανέμορφη και λαμπερή ..

Η Kelly Rohrbach είναι μια πολύ εντυπωσιακή Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός που στα 26 της χρόνια αντιμετωπίζεται όπως οι μεγάλες σταρ, αφού με την συμμετοχή της στην τηλεοπτική επανεμφάνιση της γνωστής τηλεοπτικής σειράς των ’90s έδωσε τροφή για πολύ θετικά σχόλια.

Η Η 26χρονη Kelly Rohrbach έχει γεννηθεί στις 18 Ιανουαρίου 1990 και έχει γίνει το αγαπημένο κορίτσι πολλών εφήβων που έχουν βάλει την αφίσα της στα δωμάτιά τους.

Πέρα από τα προφανή -και εντυπωσιακά- προσόντα της, η Ρόρμπαχ είναι κορίτσι από σπίτι, αφού ο πατέρας της είναι ευκατάστατος οικονομολόγος και έχει εκτός από επιτυχίες στο μόντελινγκ, πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Τζόρτζταουν.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η ξανθιά καλλονή και πρώην του Leonardo Di Caprio, σαν μια άλλη Pamela Anderson, φόρεσε το γνωστό, κόκκινο μαγιό της γνωστής αμερικανικής σειράς και αναστάτωσε όχι μόνο το Μαϊάμι, αλλά όλο τον κόσμο.

Δείτε τη στο twitter και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν, αφού αυτή η κοπέλα από όπου κι αν περάσει ξέρει να κλέβει τα αντρικά βλέμματα:

Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach Kelly Rohrbach

Δείτε ακόμα:

Kelly Rohrbach: Αφιέρωμα στο πιο «καυτό» κορίτσι της θρυλικής σειράς «Baywatch» (80 ΦΩΤΟ-VIDEO)



Spread the love