Spread the love


Το έχουμε γράψει πολλές φορές, «σαν την Χαλκιδική πουθενά» αλλά όταν εκεί κάνει τα μπάνια της η τραγουδίστρια Λένια Ραζή, τότε το πράγμα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Φόρεσε το μπλε ηλεκτρίκ μαγιό της και απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα.

Πριν ανέβει στην πίστα για να εντυπωσιάσει με τις φωνητικές της δυνατότητες τους θαμώνες και τους πιστούς της φίλους που την ακολουθούν σε όπιο νυχτερινό κέντρο κι αν εμφανιστεί είπε να πάρει ακόμα λίγο χρώμα στα καταγάλανα νερά της Χαλκιδικής.

Η Λένια Ραζή, για όσους δεν την γνωρίζουν είναι μια ανερχόμενη, πολύ όμορφη και ταλαντούχα ερμηνεύτρια που εκτός από φωνή διαθέτει και ένα καλλίγραμμο σώμα.

Βέβαια, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι παρά του ότι εκείνη την ημέρα ο ήλιος είχε κρυφτεί πίσω από τα σύννεφα, όμως αυτό δεν της στέρησε την δυνατότητα να απολαύσει την επαφή της με την θάλασσα.. Όπως λένε και οι παλιοί, με την συννεφιά μαυρίζεις περισσότερο, και αυτό το είδαμε στο σώμα της Λένια που έχει αποκτήσει ένα μπρούτζινο και πολύ καλοκαιρινό χρώμα που αναδεικνύει ότι κι αν φορέσει.

Έτσι, το σέξι μπικίνι της την απογείωσε στα μάτια των λουομένων που την είδαν να κολυμπά δίπλα τους, ενώ στη συνέχεια χαλάρωσε στην ξαπλώστρα.

Η Λένια Ραζή κατάγεται από την Κύπρο και από την παιδική της ηλικία ασχολείται με το τραγούδι. Έχει κάνει σπουδές κλασικού και μοντέρνου τραγουδιού, όπως επίσης και πιάνου.

Με την πάροδο του χρόνου και συνειδητοποιώντας ότι με όπλο τη φωνή της μπορεί να διεκδικήσει το όνειρό της στον μαγικό κόσμο της μουσικής ξεκίνησε το δικό της και γεμάτο νότες ταξίδι.

Άρχισε εμφανίσεις σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, εισπράττοντας μάλιστα από όλους τους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί κολακευτικά σχόλια. Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής της με το τραγούδι διετέλεσε μέλος του συγκροτήματος Νόησις.

Πλέον ανοίγει μια καινούργια σελίδα στην καριέρα της, μια και τα νέα τραγούδια της είναι σε δικούς της στίχους και μουσική!

Ο λόγος για την Λένια Ραζή που ξέρει τον τρόπο να εντυπωσιάζει στην πίστα κυρίως, αλλά όταν βγει με μαγιό στην παραλία τότε πραγματικά προκαλεί εγκεφαλικά στον αντρικό πληθυσμό. Απολαύστε ακόμη ένα μεγάλο αφιέρωμα σ΄ ένα κορίτσι που το αξίζει.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι φέτος εμφανίζεται στο «Barbarella live» κάθε Παρασκευή και Σάββατο μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή, τον Θοδωρή Φέρρη, και την Χριστίνα Καρόλου.

Δείτε το κανάλι της στο youtube

Δείτε τη στο το facebook και στο instagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Λένια Ραζή

Λένια Ραζή Λένια Ραζή Λένια Ραζή Λένια Ραζή Λένια Ραζή Λένια Ραζή

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Λένια έχει και μια αδελφή εξίσου όμορφη, την Σιμόνη Ραζή, που και οι δυο τους μας κάνουν να καταλάβουμε ότι προέρχονται από μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Λένια Ραζή Λένια Ραζή Λένια Ραζή Λένια Ραζή Λένια Ραζή Λένια Ραζή

Τέλος, δείτε και ορισμένες άλλες φωτογραφίες της που ανέβασε στο facebook:

Λένια Ραζή Λένια Ραζή Λένια Ραζή Λένια Ραζή Λένια Ραζή Λένια Ραζή Λένια Ραζή Λένια Ραζή Λένια Ραζή Λένια Ραζή Λένια Ραζή Λένια Ραζή Λένια Ραζή Λένια Ραζή Λένια Ραζή Λένια Ραζή



Spread the love