Spread the love


Η Μαρία Πατσίουρα (Maria Patsioura) είναι ένα κορίτσι από την Θεσσαλονίκη, ακαθόριστης ηλικίας που μαγεύει τους φίλους της που την ακολουθούν στα social media. Έχει πολύ γυμνασμένο κορμί, γήινο, αφού εκ πρώτης μοιάζει μια καθημερινή γυναίκα της διπλανής πόρτα.

Η Μαρία Πατσίουρα εντυπωσιάζει τους φίλους που την ακολουθούν σε Facebook και Instagram αφού έχει την τάση να ανεβάζει πολύ όμορφες φωτογραφίες ποζάροντας όπως οι μεγάλες σταρ του εξωτερικού.

Πάντα με το χαμόγελο, με ή χωρίς μαγιό αναστατώνει όλους όσους την ακολουθούν γράφοντας πολύ όμορφα λόγια στα σχόλια, κάτω από τις φωτογραφίες της.

Σε ορισμένες φωτογραφίες της την είδαμε να κάνει γυμναστική στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και σε άλλες να λιώνει στο γυμναστήριο, αλλά οι πιο εντυπωσιακές, που ανάβουν την αντρική φαντασία είναι με το μαγιό της στην παραλία.

Είναι αυτό που λέμε, μια καθημερινή γυναικά με στόφα μεγάλης σταρ περασμένων δεκαετιών, τότε που πόζαραν ανέμελες μπροστά στον φακό, χωρίς καμία πονηριά και δεύτερες σκέψεις.

Το lifeviews.gr την παρακολουθεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά τώρα ήρθε η σειρά της για να σας την παρουσιάσουμε, αφού οι Θεσσαλονικιές κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας.

Δείτε στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μαρία Πατσίουρα Μαρία Πατσίουρα Μαρία Πατσίουρα Μαρία Πατσίουρα Μαρία Πατσίουρα Μαρία Πατσίουρα Μαρία Πατσίουρα Μαρία Πατσίουρα Μαρία Πατσίουρα Μαρία Πατσίουρα Μαρία Πατσίουρα Μαρία Πατσίουρα Μαρία Πατσίουρα Μαρία Πατσίουρα Μαρία Πατσίουρα



Spread the love