Spread the love


Η Matilde Simone είναι το νέο κορίτσι στη μόδα της Γαλλίας που «καίει» καρδιές ως νεοεισερχόμενη. Φανταστείτε ότι στο instagram έχει μόνο 273 δημοσιευμένες φωτογραφίες της και την ακολουθούν 1,006 followers. Αξίζει να την δεις.

Είναι μια νέα κοπέλα που κάνει αργά αλλά σταθερά βήματα με τις συνεργασίες της, αφού έχει πανέμορφο και πολύ εκφραστικού πρόσωπο, και τέλειο κορμί. Μάλιστα αυτό που την κάνει ακόμα πιο αγαπητή είναι το τέλειο στήθος της που δεν διστάζει να το δείχνει, γιατί έχει καταλάβει ότι οι άντρες το λατρεύουν.

Στην σελίδα της έχει δημοσιευμένες πολύ όμορφες φωτογραφίες της από διάφορες δουλειές που έχει κάνει, και αξίζει τον κόπο να χαλαλίσεις ελάχιστο χρόνο για να τις δεις.

Δείτε την σελίδα της matildesimone.fr στο facebook και στο instagram

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone Matilde Simone



Spread the love