Spread the love


Η Monifa Jansen είναι ένα σοκολατένιο κορμί που όχι μόνο αξίζει να δεις αλλά και να την ακολουθήσεις στα social media αφού ανεβάζει πανέμορφες φωτογραφίες, αφήνοντας την φαντασία μας να καλπάζει. Τέλειο μπούστο, δυνατή περιφέρεια.. και κορμό όλο υποσχέσεις.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει κερδίσει τον τίτλο «Miss Universe Curaçao 2012» και από τότε βλέπει συνέχεια τις μετοχές της να μεγαλώνουν αφού ήταν η πρώτη αναγνώριση που της άνοιξε την πόρτα.

Στο instagram ανεβάζει εντυπωσιακές της φωτογραφίες ποζάροντας με το πληθωρικός της κορμί, αφήνοντας τους φίλους της με ανοιχτό το στόμα.

Η Monifa Jansen ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ και για ότι έχει καταφέρει καμαρώνει, αφού τα τελευταία χρόνια δίνει απίστευτο αγώνα. Σπούδασε «Acting for Film» στο «New York Film Academy» αλλά την κέρδισε το μόντελινγκ, αφού το κορμί της είναι αξιοζήλευτο.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Monifa Jansen Monifa Jansen Monifa Jansen Monifa Jansen Monifa Jansen Monifa Jansen Monifa Jansen Monifa Jansen Monifa Jansen Monifa Jansen Monifa Jansen Monifa Jansen



Spread the love