Spread the love


Η Sommer Ray είναι μια πιτσιρίκα μοντέλο που είναι γνωστή ως τα πιο «καυτά» οπίσθια του instagram αφού αυτό το κορίτσι διαθέτει τους πιο επιθυμητούς γλουτούς του πλανήτη. Μάλιστα είναι απορίας άξιο πως δεν έχει τύχη μεγαλύτερης αναγνώρισης στην Ελλάδα.

Η Sommer Ray μόλις πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε και το ημερολόγιο του 2017 με υπέροχες φωτογραφίες της που πραγματικά μοιάζουν ψεύτικες, αφού η πιτσιρίκα ξέρει ότι το πιο δυνατό σημείο πάνω της είναι τα οπίσθία της και κάνει τα πάντα για να τα προσέξουμε.

Στο lifeviews.gr την έχουμε προσέξει από την αρχή της καριέρας της, γιατί αυτό το κορίτσι αξίζει, γι αυτό και προχωράμε σε ακόμα ένα φωτο-αφιέρωμα στο κορμί της για να την θαυμάσουν όλοι οι φίλοι μας.

Εντύπωση προκαλεί ότι με μόνο 162 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον περισσότερων από
10.3 εκατομμύρια φίλων της, και όχι άδικα.

Κάθε μέρα η κοπέλα βλέπει τον προσωπικός της λογαριασμό να γεμίζει φίλους από όλο τον κόσμο, αφού η αξία της είναι τεράστια, και οι άντρες κρίνουν αλλιώς τα «γυναικεία» θέματα, και όχι άδικα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το μεγαλύτερο ψέμα του κόσμου είναι ότι οι άντρες το πρώτο που κοιτάζουν σε μια γυναίκα είναι τα μάτια της.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αφού οι φωτογραφίες που ακολουθουν μιλούν περισσότερο από 1000 λέξεις.

Δείτε την σελίδα της: sommerray.me

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Sommer Ray

Sommer Ray

Sommer Ray

Sommer Ray

Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray

Δείτε ακόμα:

 Sommer Ray: Η πιο «hot» του instagram (ΦΩΤΟ)



Spread the love