Spread the love


H Στέλλα Σαμνιώτη είμαι από το Ηράκλειο Κρήτης αλλά αυτήν την περίοδο μένει στην Αθήνα λόγω σπουδών, στην Γυμναστική Ακαδημία. Απολαύστε την στις φωτο που ακολουθούν.

Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι εκτός των άλλων τα καλοκαίρια δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση με θαλάσσια σπορ που βρίσκεται στην Κρήτη.

Η Στέλλα Σαμνιώτη, από μικρή αγαπάει τον χορό και οτιδήποτε έχει να κάνει με τον αθλητισμό, διότι είναι δραστήριο άτομο. Μάλιστα όπως μας πληροφορεί έκανε 6 χρόνια μπαλέτο καθώς και άλλους χορούς αλλά για μικρότερο χρονικό διάστημα.

Έχει επίσης ασχοληθεί με ενόργανη γυμναστική, στίβο και pole dancing. Όμως, περισσότερο λατρεύει τα θαλάσσια σπορ, κυρίως το wind-surfing, το waterski και το wakeboard. Είναι από τα κορίτσια που δεν χορταίνουν το καλοκαίρι!

Στην επικοινωνία του Lifeviews.gr μαζί της μας δήλωσε ότι αγαπημένο μέρος για καφέ είναι οποιοδήποτε Starbucks, για φαγητό συχνάζει στο «nice n easy» στο Κολωνάκι και ποτό το «Lohan club» στο Γκάζι.

Για τον αγαπημένο της ταξιδιωτικό προορισμό μας εξομολογήθηκε ότι: πήγα πρώτη φορά Άμστερνταμ τον Σεπτέμβρη και ενθουσιάστηκα πάρα πολύ και ανυπομονώ να ξανά πάω.

Η Στέλλα Σαμνιώτη για το ιδανικό αρσενικό αναφέρει: «Φυσικά μετράει η εμφάνιση αλλά περισσότερο ο χαρακτήρας. Αν ο χαρακτήρας δεν αξίζει, δεν θα ασχοληθώ. Η ειλικρίνεια και ο σεβασμός μετράνε πολύ»…

Επίσης, για την αγαπημένη της μουσική μας εκμυστηρεύτηκε ότι: «ακούει trap, hiphop, edm, moombahton και συγκεκριμένα Yellow Claw, Major Lazer, Don Diablo, DJ Snake, Skrillex».

Τα όνειρά της για το μέλλον είναι: «Εννοείται να πάρω το πτυχίο μου από την Γυμναστική Ακαδημία Αθήνας και έχω ως όνειρο να ασχοληθώ με τον χώρο του μόντελινγκ εντός και εκτός Ελλάδας»…

Δείτε την στο facebook και στο instagram

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο instagram με 690 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 18.2 followers.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη  Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη



Spread the love