Spread the love


Η Βασιλική Μπέλλου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες που έχεις δεις και εμφανίζεται στην Πάτρα, όπου και προκαλεί εγκεφαλικά με τις εμφανίσεις της αλλά και με τον γλυκό τρόπο που προσεγγίζει ερμηνευτικά τα τραγούδια που επιλέγει.

Πραγματικά προκαλεί στους θαμώνες πανδαιμόνιο αφού συχνά τα λουλούδια την σκεπάζουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αχαϊκής πρωτεύουσας όπου εμφανίζεται η Βασιλική Μπέλλου.

Μάλιστα εκείνο που προκαλεί περισσότερο είναι οι πολύ όμορφες φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και κάνει τους φίλους της να της χαρίζουν απλόχερα τα likes. Η τραγουδίστρια ξεχωρίζει από το τέλειο σώμα, και την πολύ ερωτική ελιά της στην βάση του λαιμού της.

Η αψεγάδιαστη εμφάνιση σε συνδυασμό με τις διαδραστικές ερμηνείες πάνω στη πίστα, «ταξιδεύουν» τους θαμώνες και θαυμαστές της που κατατάσσουν την Βασιλική Μπέλλου στην πρώτη γραμμή.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η «θεά της Πάτρας» πολλές φορές ποζάρει και ως μοντέλο σε ρούχα της γνωστής γυμνάστριας Χριστίνας Πάζιου.. γιατί τα ρούχα επάνω της παίρνουν μεγαλύτερη αξία όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες της που ακολουθούν.

Μάλιστα στο facebook έχει συμπληρώσει τρία προφίλ, ενώ στο instargram με 504 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να τραβήξει το βλέμμα 18,9 χιλιάδων ακολούθων.

Η Βασιλική έχει σπουδάσει νοσηλευτική, όμως η μεγάλη αγάπη της για το τραγούδι την ώθησε να ασχοληθεί σε επαγγελματικό επίπεδο με αυτό! Έχει παρακολουθήσει μαθήματα θεωρίας στο Εθνικό Ωδείο και φωνητική με τη Σοφία Βόσσου, η οποία την ανακάλυψε σε ένα από τα νυχτερινά κέντρα όπου τραγουδούσε. Πέρα από το τραγούδι, η Βασιλική (που αυτήν την περίοδο εμφανίζεται σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και της Πάτρας) αγαπά ιδιαίτερα τον χορό, ενώ της αρέσει πολύ η μαγειρική.

Δείτε τη την σελίδα της: facebook στο facebook III και στο instagram

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Βασιλική Μπέλλου

Βασιλική ΜπέλλουΒασιλική Μπέλλου

Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου Βασιλική Μπέλλου

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΕΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΕΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΕΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΕΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΕΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΕΛΛΟΥ



Spread the love