Spread the love


Έστω και αργά θα πρέπει να πούμε μια καλή κουβέντα για την εκστρατεία του περιοδικού «Adore» της εφημερίδας «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης για την πρωτοβουλία τους να φωτογραφίσει πολύ γνώστες Ελληνίδες εντελώς γυμνές για καλό σκοπό. Δείτε το αφιέρωμα.

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία ανέλαβε το περιοδικό «Adore» που φωτογράφισε με αδαμιαία περιβολή 39 επώνυμους Θεσσαλονικείς, και όχι μόνο, με στόχο μέρος των εσόδων να δοθούν στο Εθνικό Κέντρο Αναφοράς AIDS Β. Ελλάδος -Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη μαζί με άλλους 31 «επώνυμους» που φωτογραφήθηκαν γυμνοί για το περιοδικό «ADORE» της εφημερίδας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο στην καθιερωμένη καμπάνια για την Παγκόσμια Ημέρα HIV/AIDS (1 Δεκεμβρίου)

Τα γυμνά πορτραίτα των 32 επωνύμων διατέθηκαν προς πώληση σε ένα μεγάλο πάρτι που έγινε στις 15 Δεκεμβρίου, στην Αποθήκη Γ’ του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, και τα έσοδα από τη δημοπρασία διατέθηκαν για την ενίσχυση των ΜΚΟ που στέκονται στο πλευρό όλων όσοι έχουν προσβληθεί από τον HIV/AIDS.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το αφιέρωμα που ακολουθεί έχει μόνο τις γυναίκες, και όχι μόνο από την τελευταία φωτογράφηση, αλλά και από παλαιότερες που ελπίζουμε ότι θα βρείτε ενδιαφέρουσες.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore Adore



Spread the love