Spread the love


Η Mariah Carey, το γνωστό είδωλο της pop μουσικής όσο περνούν τα χρόνια τόσο της αρέσει να προκαλεί. Έτσι, μετά από το ταξίδι της στην Ελλάδα συνέχισε να τραβάει τα φλας επιλέγοντας πολύ σέξι εμφανίσεις προβάλλοντας το υπέροχο μπούστο της.

Αυτή τη φορά η Mariah Carey έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην Χαβάη εχθές Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, και οι φωτογραφίες της από τους παπαράτσι έκαναν γρήγορα τον γύρο του κόσμου, και βρήκαν θέση σε όλα τα γνωστά μέσα ενημέρωσης.

Η 47χρονη Τραγουδίστρια όσο περνούν τα χρόνια τόσο εντείνει τις σέξι εμφανίσεις της γιατί είναι ένας σίγουρος τρόπος να κερδίσει τον χρόνο της στα μέσα ενημέρωσης, αν και με εμφανή το πέρασμα του χρόνου στο σώμα της.

Έχει γεννηθεί στις 27 Μαρτίου 1969, έχει πουλήσει αρκετά εκατομμύρια δίσκους στην παγκόσμια αγορά μουσικής και πάντα προέβαλε το μπούστο της, αφού στον σωματότυπό της το πρώτο πράγμα που έπεφτε το μάτι ήταν στο στήθος της.

Έτσι, αυτό το έχει καταλάβει και μάλιστα τα τελευταία χρόνια προσπαθεί με χίλιους δυο τρόπους να το προβάλει, και μάλιστα με σχετική επιτυχία.

Δείτε την σελίδα της: mariahcarey.com

Στην τελευταία της εμφάνιση μαζί με πολύ γυμνασμένο νεαρό τα έδωσε όλα, αφού φορώντας να παρεό δεμένο στη μέση της δεν άφησε κανένα να δει τα οπίσθια της, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα να αφήσει το στήθος της που ξεχείλιζε από το μαγιό της να βγει έξω.

Δείτε τη στο twitter  το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Mariah Carey

Mariah Carey

Mariah Carey Mariah Carey Mariah Carey Mariah Carey Mariah Carey Mariah Carey Mariah Carey Mariah Carey

Mariah Carey

Mariah Carey Mariah Carey Mariah Carey Mariah Carey Mariah Carey Mariah Carey Mariah Carey

Δείτε την σε μια πολύ εντυπωσιακή της Mariah Carey σε μια βραδινή της  εμφάνιση στους δρόμους του Hollywood, στις 11 Μαΐου 2016.

mariah-carey-bikini-15 mariah-carey-bikini-16

Εδώ, οι φωτογραφίες της από τις διακοπές της στην Ελλάδα στις 13 Αυγούστου 2016..

mariah-carey-bikini-17 mariah-carey-bikini-18

Η Mariah Carey, στο πέρασμά της από Hawaii, στις 24 Νοεμβρίου 2016 πήγε στο σουπερμάρκετ..

mariah-carey-bikini-19 mariah-carey-bikini-20 mariah-carey-bikini-21

Δείτε ακόμα:

Όλα τα «καυτά» θέματα που ποζάρει η Mariah Carey παίζουν εδώ (ΦΩΤΟ)



Spread the love