Spread the love


H Natasha Thomsen είναι μοντέλο αλλά με πολύ «καυτό» λογαριασμό στα social media σε βαθμό που δεν μπορείς να βγεις από το προφίλ της. Ξέρει πως να ποζάρει για να τραβάει τους θαυμαστές της, που αλήθεια είναι ότι δεν χορταίνουν να την απολαμβάνουν.

Είναι η κοπέλα που πραγματικά θα σε εντυπωσιάσει, γι αυτό αξίζει ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα, αφού ξέρει πως να προβάλει το σώμα της με τις πιο όμορφες πόζες.

Η καταγωγή της είναι από την Δανία και ανακάλυψε τον τρόπο για να την μάθει όλος ο κόσμος, αφού μέσα από το social media ανεβάζει φωτογραφίες της που κανένας δεν μπορεί να μην τις σχολιάσει.

Είναι μια πανέμορφη ξανθιά και δηλωθεί οπαδός των τατουάζ και του γυμναστηρίου. Χάρη στις εικόνες που ανεβάζει αυτοί που την ακολουθούν ξεπέρασαν τους δύο εκατομμύρια οπαδούς της, και στην πατρίδα της, την Δανία έγινε γνωστή, ξεπηδώντας από την αφάνεια με πολύ εύκολο τρόπο.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Natasha Thomsen Natasha Thomsen Natasha Thomsen Natasha Thomsen natasa-5 Natasha Thomsen Natasha Thomsen Natasha Thomsen Natasha Thomsen Natasha Thomsen Natasha Thomsen Natasha Thomsen Natasha Thomsen Natasha Thomsen Natasha Thomsen Natasha Thomsen



Spread the love