Spread the love


Η Paola Saulino είναι μια «καυτή» Ιταλίδα, που έλαβε ακόμα μεγαλύτερη δημοσιότητα όταν έταξε ζωντανό σεξ σε όποιον ψήφιζε «ΟΧΙ» στις εκλογές της Ιταλίας. Βούιξε ο τόπος μετά την νίκη του «ΟΧΙ» και τώρα δεν ξέρει τι να κάνει.

Η Πάολα Σαουλίνο, είναι μία ηθοποιός και μοντέλο, οπαδός της Νάπολι, η οποία κατοικεί στις ΗΠΑ, στο Hollywood του Los Angeles.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε ταράξει το ίντερνετ με τη δήλωσή που αναμετέδωσαν σχεδόν όλα τα «σοβαρά» διαδικτυακά έντυπα, και όχι μόνο της γειτονικής χώρας, πως θα προσφέρει live sex σε όποιον ψηφίσει «όχι» στο επερχόμενο δημοψήφισμα στην Ιταλία.

Ίσως αυτό ήθελαν οι Ιταλοί, και αντί να πιστέψουν τις αλλαγές που ήθελα ο πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, πίστεψαν πως τους δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητες της Paola..

Μετά την επικράτηση του «όχι» πολλά είναι τα ερωτήματα που απευθύνονται σε όλα τα social media για το αν θα πραγματοποιήσει την υπόσχεσή της.

Τα ερωτήματα πολλά, και «καυτά» όπως και η ίδια η Ιταλίδα, καθώς οι followers της αναρωτιόνται αν θα μετακομίσει για να φέρει εις πέρας την υπόσχεση. Όπως ένας χρήστης του Twitter έγραψε χαρακτηριστικά «ψήφισα “όχι”, μένω στην Αλάσκα, θα έρθεις;».

Το μοντέλο πάντως, ανέφερε πως είναι άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του και θα πως θα βρεθεί με τους υποψήφιους παρτενέρ στην περιοδεία που θα κάνει από τον Γενάρη του 2017.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι και το lifeviews.gr έστειλε αίτημα στην πανέμορφη μοντέλα, αν και δεν είμαστε Ιταλοί, και δεν είχαμε δικαίωμα να ψηφίσουμε, αλλά στον αχανή χώρο του διαδικτύου που ο καθένας λέει και κάνει ότι δήλωση θέλει δοκιμάσαμε κι εμείς την τύχη μας μήπως και ξεγελαστεί και μας «κάτσει»..

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαυστε όλες τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino Paola Saulino



Spread the love