Spread the love


Ναι, η Σάσα Μπάστα σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες χώρισε, αλλά αυτό δεν την έκανε να ντυθεί στα μαυρα, αφού στην τελευταία της εμφάνιση βγήκε μπροστά στον φακό και εντυπωσίασε. Όμως μια προσεκτική ματιά στο instagram μας κάνει να καταλάβουμε.

Αυτό το κορίτσι ήταν πάντοτε λαμπερό, και οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι πράγματι εξαιρετικές. Ότι και αν ρίξει επάνω της, μαγιό ή ρούχο.. κάνει όσους την ακολουθούν να της χαρίζουν όμορφα σχόλια εκφράζοντας τον θαυμασμό τους.

Η Σάσα Μπάστα χώρισε πρόσφατα από μια μακροχρόνια σχέση με τον Valentino, αν και όλοι θεωρούσαν πως θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Είναι γεγονός, ότι όποιος χωρίσει προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, και να δείχνει ότι δεν τρέχει τίποτα, Έτσι νομίζουμε ότι συνέβη και με την Σάσα, διότι δεν μπορεί να είναι τόσα χρόνια μ΄ένα άνθρωπο μαζί, και ξαφνικά να είναι με το χαμόγελο στα χείλη. Αλλά συμβαίνουν αυτά, ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες.

Η τραγουδίστρια ντυμένη πολύ εντυπωσιακά, με κολλητό φουστάνι και ψηλές μπότες, βγήκε να διασκεδάσει και τράβηξε πάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων, αλλά και τα ανδρικά βλέμματα.

Αυτό θα πει επιστροφή στην ποιότητα..

Δείτε την Σάσα Μπάστα στο Facebook και στο Instagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα

Σάσα Μπάστα

Σάσα Μπάστα

Σάσα Μπάστα

Σάσα Μπάστα

Σάσα Μπάστα

Σάσα Μπάστα

Σάσα Μπάστα

Σάσα Μπάστα

Σάσα Μπάστα

Σάσα Μπάστα

Σάσα Μπάστα

Σάσα Μπάστα

Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα

Ας ρίξουμε και μια ματιά στο κορίτσι όπως το γνωρίσαμε και από τότε παρά τα βήματα προόδου που έχει κάνει, ακόμα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε.

Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα

Σάσα Μπάστα

Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα



Spread the love