Spread the love


Υπάρχουν πολλά είδη γυναικείας ομορφιάς: το κοριτσίστικο, το προκλητικό, το χυμώδες, το εξωτικό και ο κατάλογος δεν έχει τέλος. Υπάρχει όμως και η γυναίκα με στυλ, με αρχοντική ομορφιά που νιώθεις πως σου κάνει χάρη που απλά υπάρχει. Και μια τόσο όμορφη γυναίκα είναι η Alyssa Sutherland.

Γεννημένη στην Αυστραλία το 1982 η Alyssa Sutherland είναι – όπως είναι απόλυτα φυσικό- ένα πετυχημένο μοντέλο που έχει διασχίσει τις πασαρέλες για τις τις φίρμες των Ralph Lauren, Hugo Boss, Bulgari, Calvin Klein. Έχει φωτογραφηθεί από τους καλύτερους, έχει γίνει εξώφυλλο σε Vogue και Elle, αλλά πολύς κόσμος τη γνώρισε από την καριέρα της στην οθόνη και κυρίως από τις τηλεοπτικές σειρές, το New Amsterdam και το Vikings, όπου εμφανίζεται ως πριγκίπισσα (τι άλλο…) Aslaug.

Γαλανομάτα και… μόλις 1.80 ύψος, η Alyssa Sutherland πραγματικά είναι συγκλονιστική, καθώς αποπνέει μια ιδιαίτερη αύρα, χωρίς τίποτε φθηνό ή πρόστυχο, αυτά τα στοιχεία δηλαδή που χαρακτηρίζουν αρκετές από τις επίδοξες “σταρλετ” της εποχής.

Απολαύστε την και μετά περάστε και από το instagram της, όπου σας περιμένει μια έκπληξη. Όχι ατελείωτες πόζες, όχι στημένες προκλητικές εικόνες, αλλά φωτό από το αγαπημένο της σκυλάκι, τις διακοπές της, εξωτικά τοπία, και φίλους της, δηλαδή ένα instagram φυσιολογικού ανθρώπου.



Spread the love