Spread the love


Το μοντέλο Anastasia Skyline από τη Ρωσίδα ξέρει ποιο είναι το δυνατό της σημείο και δεν σταματάει να επιδεικνύει στο Instagram τις πιο όμορφες στιγμές της, με πολύ «καυτές» πόζες της, και οι περισσότερες με bikini, όπου πραγματικά μας ανεβάζει στα ουράνια. Απολαύστε τη.

Η ιστορία του Instagram συνοψίζει την ιστορία της τεχνολογίας του 21ου αιώνα: Πρώτα φτιάχνουμε τα εργαλεία, μετά βρίσκουμε τη χρήση τους.

Οι άνθρωποι που σήμερα είναι δισεκατομμυριούχοι επειδή κάποτε έφτιαξαν ένα από τα πιο δημοφιλή social media, αρχικά είχαν στο μυαλό τους να φτιάξουν ένα εναλλακτικό εργαλείο για να ανεβάζουν οι χρήστες τις φωτογραφίες τους.

Έτσι, το instagram ανέδειξε έως τώρα πολλές κοπέλες που γνωρίζουν τις γωνίες τους, και έγιναν παγκοσμίως γνωστές μέσα από χιλιάδες φωτο-αφιερώματα που τους έγιναν.

Μια από αυτές τις κοπέλες είναι και η Anastasia Skyline, όπου αν χαλαλίσετε λίγο χρόνο στον λογαριασμό της θα αντιληφθήται ότι δεν έκαναν λάθος όσοι την ακολουθούν, αφού τους αποζημιώνει με τον καλύτερο τρόπο.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι με μόνο 278 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να προσελκύσει περισσότερους από 1, 9 followers.

Είναι αυτό που λέμε σύγχρονο κορίτσι, ένα κανονικό Instagram model, τίμιο και με κερδοφόρες πόζες, που την έκαναν να κάνει το χόμπι της επάγγελμα.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι τελευταίες της φωτογραφίες της στην πλάζ του Μαϊάμι την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017 έκαναν γρήγορα τον γύρο του κόσμου, δίνοντας στους απανταχού θαυμαστές της λόγο για να ζουν:

Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline

Τέλος, δείτε κι ορισμένες φωτογραφίες της που τις αξιολογούμε «λίαν καλώς» που δίνουν στο κορμί της τον τίτλο «τέλειο σώμα».

Anastasia Skyline

Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline Anastasia Skyline



Spread the love