Spread the love


Η Bri Teresi είναι η ξανθιά που σίγουρα θα πρέπει να ακολουθήσεις, για τις απίστευτες πόζες της, το πολύ «καυτό» της κορμί και την χάρη που ποζάρει στον φωτογραφικό φακό. Όταν φοράει bikini κάνει όσους την ακολουθούν να βαριανασαίνουν. Απολαύστε τη.

Η Bri Teresi είναι ένα μοντέλο που αγαπάει τον φωτογραφικό φακό μέχρι λατρείας, αφού ποζάρει και προκαλεί «εγκεφαλικά» με τις απίστευτης έμπνευσης στάσεις της..

Η Bri Teresi έχει καταφέρει με μόνο 964 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να τραβήξει τα βλέμματα από περισσότερους των 259 χιλιάδων followers στο Instagram, που την ακολουθούν πιστά.

Είναι το κορίτσι που έχει γίνει η ξανθιά εμμονή των social media.

Η ίδια δηλώνει μοντέλο, ηθοποιός, συγγραφέας αλλά όλα αυτά λίγο ενδιαφέρον όσους την απολαμβάνουν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο δημοφιλές και πολύ ανταγωνιστικό κοινωνικό δίκτυο.

Όμως η Bri Teresi τα καταφέρνει με μοναδικό τρόπο, και σίγουρα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα που ακολουθούμε για να μας φτιάχνει την διάθεση.

Δεν μας νοιάζει αν είναι βαμμένη, ή είναι φυσική ξανθιά γιατί στον πόλεμο, το ποδόσφαιρο, την πολιτική αλλά και στις γυναίκες το αποτέλεσμα μετράει, και αυτό που παρουσιάζει μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media είναι αισθητικά τέλειο.

Δείτε την σελίδα της εδώ: msbriteresi.com

Δηλώνει ως τόπο διαμονής της το Hollywood, όπου όλοι εκεί ψάχνουν να βρουν την ευκαιρία τους για αναγνώριση, και η Bri Teresi δείχνει να τα καταφέρνει.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι διατηρεί μια πολύ ενημερωμένη σελίδα στο διαδίκτυο με πολλές φωτογραφίες της, και πουλάει μέσα από αυτή και το ημερολόγιό της για το 2017.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi Bri Teresi

 



Spread the love