Spread the love


Η Chanel West Coast είναι μια 28χρονη Αμερικανίδα ράπερ, με τέλειο σώμα και ακόμα πιο υπέροχο instagram. Οι φίλοι της την αγαπούν για την μουσική της, αλλά και για τις πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες της που ανεβάζει, και προκαλεί πανικό ευχαρίστησης.

Η Chanel West Coast είναι τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ηθοποιός, και μοντέλο. Έχει γεννηθεί την 1 Σεπτεμβρίου 1988 (ηλικία 28), στο Λος Άντζελες, της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, και έχει ύψος μόνο 1,6 μέτρα, αλλά αυτό δεν της στερεί την χυμώδη σεξουαλικότητα.

Μέχρι σήμερα η Chanel West Coast έχει πάρει μέρος στις τηλεοπτικές εκπομπές: «Ridiculousness» και «Fantasy Factory», και έχει αλλάξει πολλές δισκογραφικές εταιρείες για τις επιτυχίες της όπως οι: Young Money Entertainment, Cash Money Records, Republic Records.

Δείτε το κανάλι της στο youtube

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο πατέρας της είναι Ρώσος, αλλά που αγαπούσε πολύ την μουσική, και επαγγελματικά εργαζόταν ως DJ, όπου την έπαιρνε συνέχεια, -σχεδόν από οκτώ χρονών μαζί του- στα νυχτερινά κέντρα, κι έτσι η Chanel πήρε μαθήματα τραγουδιού και χορού από πολύ νεαρή ηλικία.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτό το κορίτσι είναι λάτρης των social media, και στο instagram έχει κάνει πολύ καλή παρουσίαση του εαυτού της, ανεβάζοντας πολύ εντυπωσιακές της φωτογραφίες της.

Δείτε το site της: iamchanelwestcoast.com

Έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 2,456 πόζες της, και κατάφερε να την ακολουθήσουν πάνω από 2,9 εκατομμύρια followers.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

??

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης chanelwestcoast (@chanelwestcoast) στις

Chanel West Coast

Chanel West Coast

Chanel West Coast Chanel West Coast Chanel West Coast Chanel West Coast Chanel West Coast Chanel West Coast Chanel West Coast Chanel West Coast



Spread the love