Spread the love


Η γνωστή σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνει τις διακοπές της στην Καραϊβική και «αναστατώνει» με τις σέξι φωτογραφίες με μαγιό που σχεδιάζει η ίδια και ποστάρει στο instagram. Ε, ναι λοιπόν, πρέπει να την ακολουθήσεις..

Δείτε πως χαλαρώνει και περνάει ανέμελες διακοπές μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Χριστίνα Κοντοβά έχει σπουδάσει Βιοϊατρική Τεχνολογία και στη συνέχεια Styling το οποίο και την κέρδισε. Από το 2008, διατηρεί τη δική της επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία μαγιό, ρούχων για παραλία και αξεσουάρ μόδας με έδρα τη Γλυφάδα.

Η Χριστίνα Κοντοβά ξεκίνησε την καριέρα της ως σχεδιάστρια μόδας το 2008 με την επωνυμία “watermelon” σχεδιάζοντας κυρίως μαγιό και beachwear.

Αργότερα συμπεριέλαβε στην συλλογή της κοσμήματα. Ένα από τα κομμάτια που πραγματικά ξεχώρισαν το 2013, είναι τα «wishribbons», πολύχρωμα βραχιολάκια με θετικές λέξεις, δεμένα με το σήμα του απείρου και ένα ματάκι στο τελείωμά τους, που αγαπήθηκαν από όλους και φορέθηκαν από πολλούς celebrities.

Μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της μόδας, το 2013 σχεδίασε την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά ρούχων της, με την επωνυμία “ckontova“.

Σήμερα, η Χριστίνα Κοντοβά, συνεχίζει να σχεδιάζει μαγιό και ρούχα σε κομψές, minimal γραμμές. Τα σχέδια της κολακεύουν το γυναικείο σώμα και τονίζουν την θηλυκότητα.

Η φιλοσοφία της είναι να δημιουργεί ρούχα που συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, από την πρωινή βόλτα, τη δουλειά, την παραλία μέχρι και μία βραδινή έξοδο. Ανοιχτές πλάτες, διαφάνειες, βαθιά ντεκολτέ, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της συλλογής.

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι η γυναίκα που κοσμεί τα εξώφυλλα των περιοδικών ποικίλης ύλης σχεδόν τέσσερις μήνες το χρόνο. Όσο περίπου διαρκεί το ελληνικό καλοκαίρι και τα εξώφυλλα γεμίζουν από παρουσιάστριες με μπικίνι. Τα μαγιό της έχουν φορεθεί από διάσημα μοντέλα, και κοπέλες των βορείων προαστίων, και έχουν κοσμήσει τα εξώφυλλα σχεδόν όλων των γνωστών περιοδικών.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της; «Στοχεύω και γίνεται. Σίγουρα θέλει και δουλειά, αλλά πιστεύω ότι αν βάλεις καθαρούς στόχους θα τους πετύχεις. Με έναν μαγικό τρόπο ό,τι ονειρεύτηκα το πέτυχα» είχε εκμυστηρευτεί σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η Χριστίνα Κοντοβά γεννήθηκε στη Ναύπακτο, μεγάλωσε στην Πάτρα και σπούδασε Βιοϊατρική Τεχνολογία και, όπως λέει, «έμαθα να φτιάχνω τα μηχανήματα των νοσοκομείων. Είχα μπει στον χώρο των πωλήσεων, αλλά δεν μου άρεσε. Γι’ αυτό και αποφάσισα να φοιτήσω στη Σχολή Βελουδάκη, στο Τμήμα Styling. Όταν ολοκλήρωσα τις σπουδές θέλησα να κάνω κάτι δικό μου. Είχα μεγάλη αγάπη για τα μαγιό, και τότε, το 2008, υπήρχαν μόνο μεγάλες βιοτεχνίες που έκαναν μαγιό.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Χριστίνα Κοντοβά Χριστίνα Κοντοβά Χριστίνα Κοντοβά Χριστίνα Κοντοβά Χριστίνα Κοντοβά Χριστίνα Κοντοβά

Τέλος, απολαύστε τη και σε κάποιες παλαιότερες φωτογραφίες της, αλλά πολύ εντυπωσιακές:



Spread the love