Spread the love


Η Χριστίνα Ζιώγα είναι μια πολύ γλυκιά παρουσία που κατέβηκε από την Θεσσαλονίκη για να εντυπωσιάσει την Αθήνα μέσα από το τηλεπαιχνίδι «The Voice». Έτσι είπαμε να την γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ακόμα μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία ανέβηκε τα σκαλιά του «The Voice» για να ξεδιπλώσει το ταλέντο της. Πραγματικά η Χριστίνα Ζιώγα είναι μια κοπέλα πολύ ταλαντούχα που πρέπει να ακολουθήσεις στα social media.

Μάλιστα όπως μας πληροφορεί η Χριστίνα Ζιώγα την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάνε τα «battles», και όλοι περιμένουμε να την δούμε στην μεγάλη οθόνη να τα δίνει όλα.

Επίσης, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Χριστίνα Ζιώγα είναι πλέον στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, αφού πρώτα έπεισε τους κριτές να γυρίσουν.

Με το κορίτσι που αντίκρισαν ενθουσιάστηκαν ακόμη πιο πολύ!

Η νεαρή τραγουδίστρια είναι πραγματικά ροκ άτομο με σέξι εμφάνιση που κατάφερε να κάνει τους τρεις από τους τέσσερις «coaches» του παιχνιδιού να γυρίσουν.

Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να διαλέξει μεταξύ του Πάνου και του Κωστή υπήρξε κόντρα για το ποιος από τους δυο θα την πάρει στην ομάδα του.

Εκείνη όμως επέλεξε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Μάλιστα στο instagram τα «σπάει», αφού οι φωτογραφίες της είναι όλα τα λεφτά, και όσοι την ακολουθούν της χαρίζουν τον θαυμασμό τους.

Δείτε τη στο facebook  και στο instagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Χριστίνα Ζιώγα Χριστίνα Ζιώγα Χριστίνα Ζιώγα Χριστίνα Ζιώγα Χριστίνα Ζιώγα Χριστίνα Ζιώγα Χριστίνα Ζιώγα Χριστίνα Ζιώγα



Spread the love