Spread the love


Η Ιωάννα Παπασταμάτη είναι μια πολύ εντυπωσιακή κοπέλα που κυριολεκτικά έχει ανεβάσει πολύ όμορφες φωτογραφίες της σε Facebook και Instagram. Είναι φοιτήτρια αλλά την κέρδισε το μόντελινγκ. Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα.

Η Ιωάννα Παπασταμάτη δηλώνει μοντέλο, και όπως μας πληροφορεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έχει ασχοληθεί με Επιστημονική έρευνα στην εταιρεία Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Επίσης, σπούδασε ηθοποιός στο ΙΑΣΜΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, σαν τόπο διαμονής δηλώνει Αθήνα, ενώ ο τόπος της καταγωγής της είναι η Λαμία. Μάλιστα αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι μόνη της, αλλά είναι σε σχέση.

Εντύπωση προκαλεί ότι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ακολουθείται από 22.714 άτομα.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει και σελίδα στο Facebook με το όνομα «Janette» που κι εκεί ανεβάζει πολύ όμορφες φωτογραφίες της.

Τέλος, στο instagram έχει λογαριασμό με όνομα «BELLA JOANNA» κι κάνει πολύ καλή δουλειά, αφού κατάφερε με μόνο 139 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 137 χιλιάδες followers.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το δροσερό κορίτσι αγαπάει τον φωτογραφικό φακό, ποζάρει με χάρη, και οι φίλοι της που την ακολουθούν της γράφουν πολύ θετικά σχόλια.

Δείτε τη στο facebook το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ιωάννα ΠαπασταμάτηΙωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη Ιωάννα Παπασταμάτη



Spread the love