Spread the love


Η Martha Hunt είναι ένα κορίτσι που κάνει καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ αφού το εκπληκτικό της πρόσωπο, αλλά και οι σωματικές της αναλογίες την βοηθούν. Ορισμένες κοπέλες δεν χρειάζονται πτυχία και διδακτορικά, αφού μπορούν να γίνουν παγκόσμιες γνωστές μόνο και μόνο επειδή αρέσουν.

Ο λόγος για την Martha Hunt που είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα έχοντας στο ενεργητικό τους πολύ σημαντικές συνεργασίες με γνωστούς σχεδιαστές μόδας και εταιρείες με πολύ δυνατά brand.

Η ξανθιά καλλονή έχει στο βιογραφικό της και εμφάνιση στην πασαρέλα της Victoria’s Secret, που η αλήθεια είναι ότι ξέρει να διαλέγει κοπέλες για να προωθεί τα εσώρουχα που λανσάρει κάθε περίοδο στην αγορά. Αλλά όπως θα καταλάβετε και στις φωτογραφίες της που ακολουθούν, όπως και να φωτογραφηθεί είναι πάντα σέξι.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της γιατί είναι πραγματικός άγγελος:

Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt Martha Hunt



Spread the love