Spread the love


Η Σύλβια Παπαδάκη έγινε πασίγνωστη το 2008, μετά την κατάκτηση του τίτλου της Playmate της χρονιάς. Έχει όμως πολύ καιρό να απασχολήσει τα media, αλλά πως μπορεί να ξεχαστεί αυτή η Θεά. Έτσι πραγματοποιήσαμε αφιέρωμα για τα μάτια σας μόνο.

Με καταγωγή από τα Χανιά, η Σύλβια Παπαδάκη που σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στην Αθήνα, απασχόλησε στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας τα ανδρικά περιοδικά όσο λίγες κοπέλες, μετά την συμμετοχή της στα Playmate όπου και κατέκτησε τον τίτλο για το 2008.

Πέρα από τη δουλειά της, τα media ασχολήθηκαν επανειλημμένως μαζί της και για τις ερωτικές της σχέσεις με γόνους ισχυρών οικογενειών.

Αποκορύφωμα ήταν η σχέση της με τον Βασίλη Μηλιώνη, βασικό κατηγορούμενο του σκανδάλου Energa – Hellas Power.

Μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία, η Σύλβια Παπαδάκη μετακόμισε το 2014 στη Νέα Υόρκη, ενώ πλέον διαμένει μόνιμα στο Λονδίνο.

Η Σύλβια Παπαδάκη γεννήθηκε στην Κρήτη και μεγάλωσε στα Χανιά. Στο σχολείο, λένε οι μαρτυρίες, ήταν μέτρια μαθήτρια, αλλά η ωραιότερη της τάξης της.

Στην Αθήνα ήρθε όταν έδωσε πανελλήνιες και πέρασε στο τμήμα της Γαλλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η συμμετοχή της σε επίδειξη μόδας στην ιδιαίτερη πατρίδα της την έκανε να σκεφτεί για πρώτη φορά την ιδέα της επαγγελματικής ενασχόλησής της με το μόντελινγκ.

Στον διαγωνισμός ομορφιάς «Playmate 2008» κέρδισε τον πρώτο τίτλο, που της άνοιξαν το δρόμο για πολλές επαγγελματικές επιτυχίες.

Έτσι, η Σύλβια Παπαδάκη είναι μία από τις πιο σέξι παρουσίες της εγχώριας showbiz, που εκτός από εντυπωσιακές πόζες, κάνει συλλογή από ακριβές τσάντες και ξοδεύει αρκετά χρήματα σε ρούχα και κοσμήματα!

Τέλος, για να κλείσουμε το θέμα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει δώσει μερικές από τις ομορφότερες πόζες της, και αυτός είναι ο σοβαρότερος άλογος να μην μπορούμε να την βγάλουμε από το μυαλό μας.

Δείτε τη στο το και στο

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη Σύλβια Παπαδάκη

Δείτε ακόμα:

Σύλβια Παπαδάκη: Η Ελληνίδα με το πιο όμορφο φυσικό στήθος (ΦΩΤΟ)



Spread the love