Spread the love


Ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο εντυπωσιακά οπίσθια του Instagram, με κορίτσια που ποζάρουν προβάλλοντας τους καλά σμιλευμένους γλουτούς. Μάλιστα ορισμένα κορίτσια τα ακολουθούν περισσότεροι από 7 εκατομμύρια followers.

Το instagram έχει εξελιχθεί στο απόλυτο social media που χωρίς δισταγμό τα μοντέλα μπορούν να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους. Στην σύγχρονη ζωή μας, αριθμός των φίλων είναι ένα δείγμα μέτρησης για το πόσο διάσημη είναι μια κοπέλα στον αχανή κόσμο του διαδικτύου.

Πάντα εντυπωσιαζόμαστε από κορίτσια που έχουν πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους, πολύ δε περισσότερο όταν οι φίλοι που τους ακολουθούν ξεπερνάνε τα 5 ή έξι εκατομμύρια άτομα.

Έτσι, σε μια μεγάλη έρευνα που η αλήθεια είναι ότι κράτησε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά κορίτσια, που με τις φωτογραφίες τους πραγματικά ξεσηκώνουν τα πλήθη.

Απολαύστε το αφιέρωμα που ακολουθεί, και προσπαθήστε να χαλαλίσετε λίγο από τον χρόνο σας στους προσωπικούς λογαριασμούς των κοριτσιών που ακολουθούν.

Θα ξεκινήσουμε με την Amanda Lee, ένα κορίτσι που πραγματικά τα «σπάει» αφού την ακολουθούν περισσότεροι από 7 εκατομμύρια φίλοι της.

 

Marilou Morales

Instagram



Spread the love