Spread the love


Η Αφροδίτη είναι μια κοπέλα πολύ εντυπωσιακή, διετέλεσε πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μεναγάκη και διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο instagram με πολύ «καυτές» φωτογραφίες της που πρέπει να τις δεις, και να την ακολουθήσεις. Απλά είναι τέλεια και κυκλοφορεί δίπλα μας.

Ο λόγος για την Αφροδίτη Βλαντιμίροβα (Afroditi Vlantimirova) που από τότε που την ανακαλύψαμε στο instagram κολλήσαμε μαζί της.

Είναι μια πολύ εντυπωσιακή κοπέλα, στα όρια του τούμπανο και κάθε φωτογραφία που ανεβάζει είναι ένα οπτικό υπερ-θέαμα στα μάτια μας.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Αφροδίτη Βλαντιμίροβα, αποτέλεσε συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, ενώ είναι και μία από τις πιο σέξι και γυμνασμένες χορεύτριες στην Ελλάδα.

Η μελαχρινή θεά ανεβάζει φωτογραφίες της αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο το υπέροχο σώμα της.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι πληροφορίες που γράφει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook αναφέρει ότι εργάστηκε ως «Dancer/Choreographer» στην εταιρεία Cavo Paradiso Mykonos, στο Baraonda Music Hall, Akrwtiri Boutique.

Πήγαινε στο 12o Γυμνάσιο Περιστερίου, και τελείωσε στο 1ο ΕΠΑΛ Περιστερίου. Ως τόπο καταγωγής δηλώνει τη Σόφια της Βουλγαρίας και αυτό το διαστημα μένει, όπως γράφει στην Μύκονο. Δηλώνει χήρα, και ακολουθείται από 29.396 άτομα.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Afroditi Vlantimirova Afroditi Vlantimirova Afroditi Vlantimirova Afroditi Vlantimirova Afroditi Vlantimirova Afroditi Vlantimirova



Spread the love