Spread the love


To «Bella da Semana» ή αλλιώς «Bella club» είναι το περιοδικό της Βραζιλίας που αναδεικνύει τα πιο όμορφα κορμιά της Λατινικής Αμερικής. Επίσης, έχει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα instagram αφού όλες οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι από «κολασμένα» κορμιά.

Αρκετές φορές μας έχουν απασχολήσει τα κορίτσι του Bella da Semana αφού εκτός της εξαιρετικής δουλειάς που κάνουν, έχουν τον τρόπο να παρουσιάζουν με τον καλύτερο τρόπο νέες κοπέλες που θέλουν να κάνουν την καριέρα του μοντέλου, και τους δίνουν βήμα χωρίς να προσβάλουν ούτε τις κοπέλες αλλά ούτε και την αισθητική μας.

Οι περισσότερες κοπέλες είναι νεαρά μοντέλα και συνήθως ξεκινάνε τις καριέρα τους μέσα από τις σελίδες του διαδικτυακού περιοδικού. Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα περιοδικά που η φήμη του έχει ξεφύγει από τα στενά όρια της Βραζιλίας, έχει κατακτήσει την Νότιο Αμερική και συνεχίζει ακάθεκτο να καλπάζει σε όλο τον πλανήτη.

Η Βραζιλία είναι μια από τις χώρες, πολύ κοντά στον Μεσογειακό ορισμό της ομορφιάς, αφού οι καλλονές που παραβάλει μέσα από τις σελίδες του θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι Ελληνίδες, Ιταλίδες η ακόμα και Ισπανίδες.

«Ζουμερά» και φρέσκα πρόσωπα με όλη την λάμψη και την τύχη του πρωτάρη, αφού οι κοπέλες που φωτογραφήθηκαν μετά άρχισαν καριέρα στην τηλεόραση ή περπάτησαν στις πασαρέλες με μεγάλη επιτυχία.

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι η Βραζιλία είναι η χώρα που βρίσκεται στην πρώτη θέση των χειρουργικών επεμβάσεων (πλαστικών εγχειρήσεων) στον πλανήτη.

Οι γυναίκες τολμούν να διαβούν το κατώφλι του χειρουργού για να αναπλάσουν τα οπίσθιά τους, το στήθος τους και να σμιλεύουν τους γλουτούς τους και στο Bella da Semana θα δείτε τα πιο όμορφα κορίτσια, αλλά δεν παίρνουμε και όρκο ότι δεν έχει περάσει νυστέρι από πάνω τους.

Αξίζει να δείτε την σελίδα bellaclub.com αλλά και να τους ακολουθήσετε στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες του που ακολουθούν:

Δείτε ακόμα και καποια κορίτσια που κατά την γνώμη μας αγγίζουν την τελειότητα:

Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana Bella da Semana

Bella da Semana



Spread the love