Spread the love


H 24χρονη Demi Lopez είναι μια πολύ ζουμερή Λατίνα πορνοστάρ από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής που πολλές φορές μας έχει εκπλήξει με τις τολμηρές της εμφανίσεις σε δημόσια θέα. Έχει πολύ «θαυματουργά» οπίσθια και της αρέσει να τα δείχνει όπου βρεθεί και όπου σταθεί.

Η Demi Lopez εδώ και αρκετά χρόνια πρωταγωνιστεί σε πολύ σκληρές ερωτικές ταινίες, και πολλές φορές τα βίντεο με το κορμί της σε ερωτικές περιπτύξεις έχουν ανέβει στα διάφορα πορνό site.

Στην προσωπική της ζωή, αν και ήρεμη, όμως παίρνει την δουλειά πολλές φορές μαζί της. Και κάθε φορά που βγαίνει έξω, ακόμα και για ψώνια στο σούπερ μάρκετ δεν σταματάει να προκαλεί με τολμηρές της πόζες, ακόμα τολμάει να δείξει το εργαλείο της δουλειάς της (τα οπίσθιά της) ώστε να δούνε όλοι ότι είναι η καλύτερη.

Ακόμα και στο βενζινάδικο τόλμησε να κατεβάσει το παντελόνι της ώστε να τρομάξει τους υπαλλήλους με τα ολοστρόγγυλα οπίσθια της.

Καλό είναι να κάνετε μια αναζήτησε με το όνομά της στο Google με το όνομά της για να διαπιστώσετε ότι αυτό το κορίτσι πραγματικά αξίζει τα λεφτά που παίρνει, αφού όπως γράφει και στο βιογραφικό της ποτέ δεν προσποιείται τον οργασμό.

Είναι ακόμα μια Λατίνα που κάνει καριέρα στις ΗΠΑ, έχει γεννηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου 1992, και το ύψος της δεν ξεπερνάει το 1,65 μέτρα και κάνει τα πάντα για να ρίξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε τη που δίνει το καλύτερό της εαυτό στο Twitter

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez

Δείτε και ορισμένες από τις φωτογραφίες της που ανεβάζει η ίδια;

Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez Demi Lopez



Spread the love