Spread the love


Η Ελεάννα Παλαιολόγου είναι μια πολύ εντυπωσιακή κοπέλα που στο instagram κάνει θραύση αφού η φωτογραφίες της που ανεβάζει την κάνουν μοναδική, με τους χιλιάδες φίλους της να της χαρίζουν απλόχερα τον θαυμασμό τους.

Μπορεί να μοιάζει με Girl Next Door, αλλά μην ποντάρετε σε αυτό. Είναι πολύ παραπάνω.

Γεννημένη στην Αθήνα το 1994, η Ελεάννα είναι ένα από τα μοντέλα της επόμενης γενιάς. Κι ενώ το επάγγελμά της είναι ιδιαιτέρως απαιτητικό, μπορεί να τη συναντήσεις κάποιο βράδυ στην καντίνα πίσω από το Hilton.

«Τον τελευταίο καιρό τρώω μόνο junk food», εξομολογείται. Μαγειρεύει, αραιά και που, με τη σπεσιαλιτέ της να είναι τα μακαρόνια με κοτόπουλο αλά κρέμ. Μάλιστα, τη μαγείρεψε σε άνδρα και το έφαγε όλο.

Αν θα μπορούσε να επιλέξει για ποια διαφημιστική καμπάνια, παγκοσμίου brand θα ήθελε να πρωταγωνιστεί δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρη. Versace, Victoria’s secret, Campari, CK jeans, ήταν οι τέσσερις κορυφαίες επιλογές της.

Πάμε τώρα και στα σημεία που οι άνδρες θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή.

Η τελευταία φορά που εντυπωσιάστηκε, λοιπόν, από μια ανδρική κίνηση ήταν πριν από μια εβδομάδα όταν στο σπίτι της κατέφτασαν λουλούδια.

Η Ελεάννα δεν έχει πάρει το δίπλωμα οδήγησης, αλλά ευελπιστεί πως αυτό θα γίνει σύντομα. Φυσικά και όταν οδηγά, δεν θα μπορεί να φορά το αγαπημένο της κομμάτι που έχει στη ντουλάπα, ένα ζευγάρι μαύρες μπότες Louis Vuitton και όχι, δυστυχώς, δεν είναι πάνω από το γόνατο.

Δείτε τη και στο eleannapal.blogspot.gr

Το τραγούδι με το οποίο έχει κολλήσει είναι το Primadonna από Marina and the diamonds

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

#ballons #in #the #backyard ?✌????✨?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη eleanna palaiologou OFFICIAL (@eleannapal) στις

#autumn ??? NO ! I #got #summer #in #my #mind ??? ? @holidolls.luxury.swimgerie #mukonos #backstage #shooting

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη eleanna palaiologou OFFICIAL (@eleannapal) στις

Κ ας μείνει η αλήθεια μας μισή ?☀️?? #visitgreece #blue #happiness #greece #poros #summeringreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη eleanna palaiologou OFFICIAL (@eleannapal) στις

Ελεάννα Παλαιολόγου Ελεάννα Παλαιολόγου Ελεάννα Παλαιολόγου Ελεάννα Παλαιολόγου Ελεάννα Παλαιολόγου Ελεάννα Παλαιολόγου Ελεάννα Παλαιολόγου Ελεάννα Παλαιολόγου Ελεάννα Παλαιολόγου Ελεάννα Παλαιολόγου Ελεάννα Παλαιολόγου Ελεάννα Παλαιολόγου Ελεάννα Παλαιολόγου Ελεάννα Παλαιολόγου Ελεάννα Παλαιολόγου Ελεάννα Παλαιολόγου Ελεάννα Παλαιολόγου



Spread the love