Spread the love


Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι το μοντέλο στο «Survivor» και την βλέπουμε πολύ «ανεβασμένες» φωτογραφίες της που δημοσιοποιεί η ίδια στο instgram. Αξίζει και να την ακολουθήσεις, και να χαλαλίσεις τον χρόνο στο προφίλ της. Απολαύστε τη.

Μπορεί στο «Survivor 2017» να φαίνεται λίγο κουρασμένη, είναι και οι συνθήκες του παιχνιδιού, όμως αυτό το κορίτσι παραμένει πολύ «καυτό» όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς!

Εάν δε δείτε τις φωτογραφίες της πριν μπει στο παιχνίδι θα καταλάβεις τι εννοούμε!

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι μοντέλο και κανείς δεν απορεί γιατί την επέλεξαν. Πριν μπει στο survivor 2017 έκανε τα πρώτα βήματα στην καριέρα της που πιστεύουμε ότι μόλις βγει θα απογειωθεί.

Πρόκειται για «ήρεμη δύναμη» αφού μέχρι στιγμής και τα αθλήματα της κερδίζει και με κανένα δεν έχει τσακωθεί και όλοι τη συμπαθούν. Έχει πρόγραμμα!

Η 24χρονη Θεσσαλονικιά ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως μοντέλο. Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού και όχι άδικα. Με την ομορφιά της αλλά και τη δυναμική της, έχει ξεχωρίσει στο Survivor ενώ δεν σταματά να αγωνίζεται με όλες τις της δυνάμεις.

Κάνοντας μία βόλτα στα προφίλ της στα social media ανακαλύπτουμε μία ιδιαίτερα αισθησιακή παρουσία με πολλές επαγγελματικές φωτογραφήσεις. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως έχει κατακτήσει τίτλο ομορφιάς στα τοπικά καλλιστεία της Δυτικής Ελλάδας το 2012!

Δείτε τη στο Facebook 1 το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου



Spread the love