Spread the love


Μια απίστευτη έρευνα ήρθε στο φως της δημοσιότητας για να αποδείξει με επιστημονικό τρόπο αυτό που όλοι γνωρίζουμε. Το κακό sex κάνει τις γυναίκες να παίρνουν παραπανίσια κιλά. Στα χρόνια του μνημονίου θα γεμίσει η Ελλάδα με παχουλές κυρίες, αφού η κρίση έκοψε την διάθεση για ενωτικές περιπτύξεις.

Οι περισσότεροι επιστήμονες υποστηρίζουν πως το σεξ μας αδυνατίζει και μάλιστα επισημαίνουν ότι είναι μια από τις πιο καλές ασκήσεις που καίει πολλές θερμίδες. Μια νέα μελέτη όμως έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα… Το κακό σεξ παχαίνει τις γυναίκες, όπως αναφέρει η εφημερίδα Bild.

Σύμφωνα με στοιχεία και αναφορές γυναικών στην εφαρμογή whisper οι γυναίκες όταν δεν ευχαριστιούνται το σεξ αρχίζουν να σκέφτονται λιπαρά και παχυντικά φαγητά ακόμα και την ώρα που βρίσκονται στο κρεβάτι! Αν ο σύντροφός τους δεν τις ικανοποιεί ερωτικά η πρώτη σκέψη της γυναίκας είναι τα αλμυρά σνακ και τα cheeseburger σύμφωνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Όταν το σεξ είναι καλό, ο εγκέφαλος της γυναίκας πλημμυρίζει από ευχαρίστηση και πιο συγκεκριμένα από τις ορμόνες της ικανοποίησης», επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα Bild, εξηγώντας ότι το αίσθημα της ικανοποίησης και του πόθου στη διάρκεια του σεξ «καλύπτει» οποιαδήποτε άλλη σκέψη.

Μερικές άλλες σκέψεις που κάνουν οι γυναίκες κατά την ερωτική πράξη σχετίζονται με τις γάτες τους, τον δονητή τους ή απλά… άλλες γυναίκες.



Spread the love