Spread the love


Η Εύα Λάσκαρη είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες του μόντελινγκ, που αν και μητέρα συνεχίζει να είναι λαμπρή, και εντυπωσιακή χωρίς ο χρόνος να της στερήσει τίποτα, αλλά της έδωσε μια γλυκύτητα αξιοσημείωτη. Αξίζει να την προσθέσεις στις φίλες σου.

Μάλιστα, σε μια παλαιότερη συνέντευξή της είχα αποκαλύψει ότι «οι γονείς μου είχαν πάθει σοκ όταν είδαν την πρώτη σέξι μου φωτογράφιση. Δεν τους το είχα πει. Είχαν πάθει το πρώτο εγκεφαλικό. Και με παίρνει ο μπαμπάς μου και μου λέει «τι είναι αυτό;». Μου φώναξε, λογικό, ήμουν 16 ετών. Αλλά μετά το συζητήσαμε, είδε ότι ήταν απλά μια φωτογράφιση, και τελείωσε εκεί. Ήρθαν οι επόμενες και εντάξει το συνήθισε», υποστήριξε το πανέμορφο μοντέλο.

Η Εύα Λάσκαρη αποκαλύπτει πως από αυτή τη δουλειά έχει πάρει καλά χρήματα και τα περισσότερα το 2002. «Τα πιο πολλά τα είχα πάρει το 2002. Κάποιες χιλιάδες ευρώ. Ήταν πολύ καλά».

Η Εύα Λάσκαρη ακολούθησε διαφορετική πορεία από τα υπόλοιπα high profile κορίτσια του ελληνικού modeling. Διάλεξε την υποκριτική. Θα μου πεις κι άλλες το έκαναν αυτό, αλλά σίγουρα δεν ανήκαν στα top ονόματα, που έβγαζαν και τα περισσότερα χρήματα. Κι όμως κατάφερε σιγά – σιγά να πάρει μερικούς ρόλους. Θεατρικούς και τηλεοπτικούς.

Βέβαια κανένας δεν ασχολήθηκε ποτέ με το αν έχει ταλέντο σε αυτό που κάνει ή όχι. Ούτε θα τολμούσε άλλωστε ποτέ κανένας σκηνοθέτης να μην προμοτάρει στη σειρά του το μπούστο της και την ομορφιά της.

Η Εύα Λάσκαρη είναι η πιο χυμώδης γυναίκα που έχει περάσει ποτέ από τα εξώφυλλα των ανδρικών περιοδικών. Το σώμα της Εύας, αν και φανερώνει ατέλειες για μια γυναίκα που θέλει να κάνει modeling, είναι ακριβώς το σώμα που ονειρεύεται ένας άντρας.

Ότι όταν μπαίνει η Εύα σε έναν χώρο, δεν υπάρχει ούτε ένας άνδρας που να μην γυρίσει το βλέμμα του για να την κοιτάξει. Τα 183 εκατοστά του σώματός της μαζί με το πληθωρικό ντεκολτέ και τα οπίσθια που έκαναν τους εκδότες του Nitro, του MAX, του Maxim και του Playboy να αλληθωρίζουν, είναι ένας συνδυασμός που δύσκολα συναντάς.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο instagram έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, αφού συνεχίζει να ποζάρει με πολύ επαγγελματισμό στον φακό και μια ανεμελιά που την κάνουν πολύ αγαπητή στους φίλους που την ακολουθούν.

Μάλιστα έχει καταφέρει με μόνο 531 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 31 χιλιάδες followers που τις χαρίζουν τον θαυμασμό τους.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε και ορισμένες παλαιότερες ποζες της που αξίζουν της προσοχής μας:

Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη Εύα Λάσκαρη

Εύα Λάσκαρη

Δείτε ακόμα:

Η Εύα Λάσκαρη βρέχεται και φέρνει τον καύσωνα στην Μύκονο (VIDEO)



Spread the love