Spread the love


Η Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά ξαναχτύπησε ποζάροντας μόνο με τα εσώρουχά της και ξεσήκωσε θύελλα και έσπειρε πανικό μοιράζοντας εγκεφαλικά στους φίλους που την θαυμάζουν. Είναι μια από τις πιο ανερχόμενες κοπέλες στην εγχώρια show biz.

Η Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά έβαλε το μαύρο της κορμάκι μαζί με ψηλοτάκουνες μπότες και πόζαρε σε μια σέξι φωτογράφηση, που κέρδισε όλα τα βλέμματα.

Η Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Αθήνα, αλλά η καταγωγή της είναι από την όμορφη Καλαμάτα.

Οι θαυμαστές της μιλούν γι αυτό το κορίτσι με τα καλύτερα λόγια, αφού εκτός από υπέροχος χαρακτήρας είναι σέξι κι όποιος αντέξει!

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η πρώτη εμφάνιση μου στο χώρο του modeling έγινε μέσα από επιδείξεις μόδας της Κρίστυ Κρανά. Αναδείχθηκε τηλεοπτικά στα καλλιστεία Νοτίου Ελλάδος όπου κατέκτησα τον τίτλο της «MISS Ν.ΕΛΛΑΣ» και συνεχίζεται η καριέρα της μέχρι σήμερα στο χώρο της μόδας και της παρουσίασης.

Σπουδάζει στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής στο Πάντειο και ξεκινάει το δεύτερο πτυχίο της στην ψυχολογία. Το μόντελινγκ είναι μια πολύ απαιτητική δουλειά γι αυτό λιώνει στην γυμναστική, της αρέσει πολύ ο χορός, η μουσική και τα βράδια τα αξημέρωτα με τους φίλους μου..!

Δηλώνει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι: «Έχει χαθεί όλη η μαγεία του φλέρτ και οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί. Οι περισσότεροι Φοβούνται το αίσθημα της απόρριψης και διστάζουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρέπει να ξαναβρεθεί η ισορροπία στο παιχνίδι».

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ μια μέρα που ήμουν σταματημένη σε ένα φανάρι της Βουλιαγμένης και ένας τύπος από διπλανό αυτοκίνητο ανοίγει το παράθυρο του και μου πετάει το κινητό του με συνέπεια μετά να τηλεφωνεί συνεχώς για να συναντηθούμε να του δώσω την συσκευή του πίσω και φυσικά δεν είχα άλλη επιλογή καθώς είχε τον αριθμό των πινακίδων του αυτοκινήτου.. μπορεί να μην έπιασε αλλά ήταν σίγουρα ένα πρωτότυπο φλερτ».

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά

Δείτε και ορισμένες παλαιότερες φωτογραφίες της που αξίζουν της προσοχής μας:

Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά Μαρία Ηλέκτρα Αδραχτά

Δείτε ακόμα;

Η Μαρία-Ηλέκτρα Αδραχτά αναστατώνει με τις εμφανίσεις της (ΦΩΤΟ)



Spread the love