Spread the love


Η Haley Marie Coppin κάνει ακόμα και τα κύματα της θάλασσας να σηκώνονται όταν φοράει το μαγιό της. Είναι μια κοπέλα που φωτογραφήθηκε μα bikini και κέρδισε όλες τις εντυπώσεις για το πολύ «καυτό» και ταυτόχρονα αθώο στιλ της. Απολαύστε τη.

Η Haley Marie Coppin ποτέ δεν μας απογοητεύει, γιατί δεν είναι στην φύση αυτή της κοπέλας.

Το υπέροχο μοντέλο σπάζει ακόμα μια φορά την μονοτονία μας με εκπληκτικές πόζες στην παραλία, και μας κάνει να μην μπορούμε να ξεκολλήσουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, για αυτό απολαύστε το τρόπο της, που η αλήθεια είναι ότι μας φτιάχνει μέρα.

Για όσους δεν γνωρίζουν πολλά γι αυτή την κοπέλα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Hayley-Marie Coppin έχει γεννηθεί στις 23 Απριλίου του 1983 στο Essex της Μεγάλης Βρετανίας.

Έχει γίνει πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό για τις topless αλλά και γυμνές της φωτογραφήσεις στην τρίτη σελίδα των αγγλικών ταμπλόιντ εφημερίδων.

Η Coppin άρχισε τη σταδιοδρομία της το 2003 με εμφανίσεις στην 3η σελίδα της «The Sun» καθώς και της «The Daily Star»..

Έτσι, έγινε μια κανονική σταρ της τρίτης σελίδας, αφού το επόμενο βήμα της ήταν να εμφανιστεί σε χαρακτηριστικά εξώφυλλα πολλών αντρικών περιοδικών, συμπεριλαμβανομένων των: Maxim, Loaded ,FHM, Max Power, καθώς και στο Playboy και Perfect.

Δείτε πολλά βίντεο στο youtube

Έχει πάρει μέρος σε πολλές φωτογραφήσεις με γνωστές εταιρείες εσωρούχων, και έχει παίξει και στο κινηματογράφο, σε αρκετές σέξι ταινίες.. Το 2008 ξεκίνησε τη δική της ιστοσελίδα, «τα μυστικά της Hayley», το οποίο προβάλει τον εαυτό της και σχεδόν καθημερινά.

Δείτε τη στο twitter το instagram το twitter

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν έχει προσωπικό λογαριασμό στα social media, αλλά στο vk.com (που είναι το Ρωσικό facebook) έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, ανεβάζοντας υπέροχες φωτογραφίες της και πολλά βίντεο.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Haley Marie Coppin Haley Marie Coppin Haley Marie Coppin Haley Marie Coppin Haley Marie Coppin Haley Marie Coppin Haley Marie Coppin Haley Marie Coppin Haley Marie Coppin Haley Marie Coppin Haley Marie Coppin Haley Marie Coppin Haley Marie Coppin Haley Marie Coppin Haley Marie Coppin Haley Marie Coppin Haley Marie Coppin Haley Marie Coppin Haley Marie Coppin



Spread the love