Spread the love


Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι από την Πρέβεζα, έχει σπουδάσει στη Θεσσαλονίκη, Παιδαγωγικά στο ΑΠΘ και ως αναπληρώτρια Δασκάλα Δημοτικού πήγε στην Κρήτη. Αλλά την κέρδισε η τηλεόραση, αφού έγινε η αγαπημένη συνήθεια του μεσημεριού.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αναδείχθηκε Miss Κρήτη, αλλά κερδίζει συνεχώς τις εντυπώσεις μέσα από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, και δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε τα μάτια μας από τις υπέροχες αναρτήσεις της στο Instagram! Απλή και υπέροχη. Δείτε τη.

Η 27χρονη Ιωάννα Μαλέσκου, που είναι η πιο σέξι παρουσιάστρια από την Κρήτη με διαφορά, αφού το τελευταίο διάστημα οι φωτογραφίες της ταξιδεύουν παντού.

Στην δασκάλα από την Πρέβεζα αρέσει η γυμναστική και παράλληλα έχει γίνει το νέο αστέρι της κρητικής τηλεόρασης, καθώς παρουσιάζει την καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή στο ΚΡΗΤΗ TV.

Κάθε μέρα μας λέει «Καλό Μεσημέρι» στις 15:00 στον πιο όμορφο και φωτεινό τηλεοπτικό κόσμο που έχει φτιάξει με αγάπη για μας. «Μέρα χωρίς χαμόγελο, είναι χαμένη μέρα’ λέει ο θυμόσοφος λαός… Γι’ αυτό κι εμείς καθημερινά, σας υποδεχόμαστε στο σπιτικό μας, φορώντας το πιο ζεστό και αληθινό χαμόγελό μας.»

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τη σε ορισμένες από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου

Δείτε ακόμα:

Γι’ αυτό μας αρέσει η Ιωάννα Μαλέσκου, επειδή μοιάζει στην Μενεγάκη



Spread the love