Spread the love


Ειρήνη Λαναρά: Ξέρει από χορό, μπικίνι και Instagram, αφού διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί και δε χάνει ευκαιρία να το προβάλλει χορεύοντας αλλά και μέσω… των προσωπικών της λογαριασμών στα social media.

Η  Ειρήνη Λαναρά  μπορεί να έγινε γνωστή ως χορεύτρια στα μεγαλύτερα αθηναϊκά clubs, συνέχισε, όμως, πιάνοντας το μικρόφωνο και καταλήγοντας ως επαγγελματίας make up artist. Ό,τι επάγγελμα όμως κι αν κάνει η σέξι ξανθιά διατηρεί σχέση εξάρτησης με το Instagram, στο οποίο ανεβάζει συνεχώς καυτές τις φωτογραφίες.

Αφού αναστάτωσε με τον χορό της τα μεγάλα κλαμπ, η Ειρήνη Λαναρά είναι έτοιμη να βάλει φωτιά και στις πίστες. Η εκρηκτική χορεύτρια έχει μεταμορφωθεί σε σέξι τραγουδίστρια και ξεσηκώνει τους θαμώνες του Frangelico ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη!

Η ίδια θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για το μεγάλο επαγγελματικό βήμα της και έχει ως στόχο να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις που έχει ο χώρος, παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής, ενώ φροντίζει να διατηρείται σε φόρμα κάνοντας καθημερινά γυμναστική και προσέχοντας τη διατροφή της!

Πολλοί  έχουν χαρακτηρίσει την Ειρήνη Λαναρά  την πιο σέξι χορεύτρια στα αθηναϊκά κλαμπ. Χαρακτηρισμός που δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι κάθε φορά που η Ειρήνη ξεσηκώνει με τον χορό της τα πλήθη γίνεται ένας πραγματικά χαμός!

Η Ειρήνη Λαναρά θεωρεί ότι απλά και μόνο κάνει αυτό που αγαπά, δηλαδή να χορεύει, όμως το σίγουρο είναι πως με τέτοια εξωτερική εμφάνιση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Όπως απαρατήρητη δεν πέρασε και από τις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια του Euro 2012, όταν ο φακός εστίαζε πάνω της σε αγώνες της Εθνικής, μια και εκείνη ήταν στις κερκίδες για να υποστηρίξει τη προσπάθεια των διεθνών ποδοσφαιριστών μας!

Ξέροντας τις απαιτήσεις που έχει το επάγγελμά της, η Ειρήνη Λαναρά φροντίζει να διατηρείται πάντα σε φόρμα κάνοντας καθημερινά γυμναστική και προσέχοντας τη διατροφή της, ενώ παρακολουθεί διαρκώς μαθήματα χορού, γιατί θέλει πάντα να βελτιώνεται και να εξελίσσεται!

Να θυμίσουμε ότι πρώτη φορά την γνωρίσαμε στις κερκίδες του Euro 2012, και από τότε δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό μας.

Ειρήνη Λαναρά

ΟΔΗΓΕΙ: Τη συναρπάζουν οι μηχανές.

ΑΚΟΥΕΙ: Ξένη χορευτική μουσική.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ: Οταν δεν εμφανίζεται σε κλαμπ, προτιμά την ηρεμία του σπιτιού.

ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ: Λατρεύει να πηγαίνει το καλοκαίρι στη Μύκονο.

ΦΟΡΑΕΙ: Ψηλοτάκουνα και εφαρμοστά παντελόνια.

Δείτε την στο facebook και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά

Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά Ειρήνη Λαναρά



Spread the love