Spread the love


Η Jane Park, είναι η Σκοτσέζα που αν και κέρδισε 1,3 εκατομμύρια στο ΛΟΤΤΟ της Μεγάλης Βρετανίας, εντούτοις σκέφτεται να μηνύσει την εταιρεία που μόλις στα 17 της χρόνια κέρδισε τόσα πολλά χρήματα που όπως δήλωσε της «κατέστρεψαν» τη ζωή.

Πρόκειται για την νεότερη νικήτρια του EuroMillions στη Βρετανία, καθώς η Jane Park ήταν μόλις 17 ετών το 2013, όταν κέρδισε 1 εκατ. στερλίνες (1,3 εκατ. ευρώ) με τον πρώτο λαχνό που αγόρασε ποτέ στη ζωή της.

Παρότι με τα κέρδη της αγόρασε δύο ακίνητα, η ίδια αποκάλυψε στο People ότι κάποιες φορές θα ήθελε να μην είχε αγοράσει ποτέ το τυχερό λαχείο. Δήλωσε μάλιστα ότι τα χρήματα κατέστρεψαν τη ζωή της!

Η 21χρονη πλέον Βρετανίδα κατηγορεί την εταιρεία που διοργανώνει τη λοταρία επειδή την άφησε να παίξει σε τόσο μικρή ηλικία! Εξετάζει δε το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά των διοργανωτών για αμέλεια.

«Νόμιζα ότι η ζωή μου θα γινόταν δέκα φορές καλύτερη, αλλά έχει γίνει δέκα φορές χειρότερη. Μακάρι να μην είχα καθόλου χρήματα. Λέω στον εαυτό μου, η ζωή μου θα ήταν τόσο πολύ ευκολότερη αν δεν είχα κερδίσει» δήλωσε, σημειώνοντας πως τα χρήματα που κέρδισε τη γέμισαν περισσότερο άγχος απ’ όσο μπορεί να θεωρούν οι περισσότεροι.

«Οι άνθρωποι με κοιτούν και σκέφτονται, μακάρι να είχα τον τρόπο ζωής της, Μακάρι να είχα τα λεφτά της. Όμως δεν συνειδητοποιούν το μέγεθος του άγχους μου. Έχω υλικά πράγματα, αλλά εκτός από αυτό η ζωή μου είναι άδεια. Ποιος είναι ο σκοπός μου στη ζωή;» είπε.

Η διοργανώτρια εταιρεία πάντως δήλωσε στο περιοδικό ότι προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει υποστήριξη στην 21χρονη.

Δείτε τη στο twitter και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Jane Park Jane Park Jane Park Jane Park Jane Park Jane Park

Δείτε περισσότερα εδώ: independent.co.uk



Spread the love