Spread the love


Το αντρικό περιοδικό «SoHo» του Περού παρουσιάζει το νέο κορίτσι για αυτό το μήνα, που επιλέχθηκε η Julieta Rodriguez. Η πολύ σέξι της φωτογράφηση έκανε το γύρο του κόσμου αφού το toplees μοντέλο από την Αργεντινή μας άφησε έκπληκτος.

Η κοπέλα κάνει τηλεοπτική καριέρα στο Περού, αφού έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στην πασαρέλα, και έχει ασχοληθεί με τη από την ηλικία των 14 ετών ως μοντέλο στην πατρίδα της την Αργεντινή.

Εδώ και σχεδόν εννέα μήνες πήγε στην Λίμα του Περού για να εργαστεί ως παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής.

Μέχρι τώρα κανείς άντρας δεν την έχει πείσει να τον παντρευτεί και παραμένει μια πολύ σέξι «άγαμη» κορασίδα, χωρίς καμία εντελώς δέσμευση.

Η Julieta Rodriguez εξομολογείτε ότι: «Είμαι εξαιρετικά ιδιότροπο αγορίστικο και μου αρέσει πάντα να παίρνω το δικό μου δρόμο».

Επιπλέον, μας ενημέρωσε ότι ένα από τα αγαπημένα της χόμπι είναι το γυμναστήριο, όπου παίρνει και μαθήματα πυγμαχίας, καλού-κακού.. Για να κατακτήσει κάποιος άντρας αυτή την θεά θα πρέπει να είναι ένας κύριος.

Της αρέσουν τα ρομαντικά ραντεβού με κεριά, με όλες εκείνες τις λεπτομέρειες, αφού ότι και αν κάνει το έχει προγραμματίσει σχολαστικά από πριν.

Είναι η τέλεια ξανθά με υπέροχο μπούστο και σφριγηλά οπίσθια που προσελκύει τα αντρικά βλέμματα σχεδόν αμέσως.

Έτσι, οι προτάσεις για ένταξή της στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό του Περού δεν την έβαλαν σε σκέψεις, γιατί αμέσως ήξερε το ταλέντο της και εκτίναξαν την καριέρα της..

Είναι μια κοπέλα αρκετά δημοφιλής και πραγματικά δίνει τον αγώνα της για καθιέρωση, αλλά μετά από αυτή την φωτογράφηση δεν έχουμε καμία αμφιβολία.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Julieta Rodriguez Julieta Rodriguez Julieta Rodriguez

Julieta Rodriguez Julieta Rodriguez Julieta Rodriguez Julieta Rodriguez Julieta Rodriguez



Spread the love