Spread the love


Η 52χρονη Monica Bellucci πόζαρε για ακόμα μια φορά και μας έφτιαξε τον μήνα στο Ιταλικό περιοδικό «GQ» στο τεύχος N.207 που κυκλοφόρησε για τον Φεβρουάριο 2017. Η Monica Bellucci τολμάει να δείξε την όμορφη σιλουέτα της, γιατί η ομορφιά σε αυτή την ηλικία κρύβεται στην ατέλεια.

Η Monica Bellucci είναι μια πολύ χυμώδης 52χρονη Ιταλίδα ηθοποιός που έχει γεννηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 1964, και η αλήθεια είναι ότι συγκίνησε τον αντρικό πληθυσμό από την αρχή της καριέρας της.

Αυτή τη φορά προτίμησε να είναι πιο συγκρατημένη, αλλά σε κάθε περίπτωση εντυπωσιακή φωτογράφηση, μονό με το σεντόνι της.

Δείτε τη στο facebook το tumblr και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci

Πέρυσι μας είχα ταράξει με την φωτογράφησή της στο περιοδικό «Paris Match» της Monica Bellucci στην πισίνα από τον διάσημο φωτογράφο Fred Meylan στις 9 Σεπτεμβρίου 2016. Την αγαπημένη μας Monica  δεν μπορούμε να την ξεχάσουμε από τις εμφανίσεις της στα «Τα Πάθη του Χριστού», «Μαλένα» και «L’Appartement».

Monica Bellucci Monica Bellucci

Ακόμα δεν μπορούμε να την ξεχάσουμε στην ταινία «Amore e libertà» του (1994)

Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci

Επίσης, δεν μπορούμε να την ξεχάσουμε στην ερμηνεία της Monica Bellucci, ως Alessandra στην ταινία «Mozart in the Jungle» του (2016).

Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci



Spread the love