Spread the love


H Ναστάζια Μητροπούλου από «κορίτσι του Θέμου» στην εκπομπή «Όλα» εξελίχθηκε σε μια σούπερ μουσικό που κυκλοφορεί βίντεο στο youtube, και υπέροχες φωτογραφίες της στο facebook που μας καθηλώνουν. Απολαύστε τη..

Και ποιος δεν θυμάται τη Ναστάζια Μητροπούλου, που υπήρξε ένα από τα πρώτα και πιο σέξι κορίτσια του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή «ΟΛΑ».

Η Ναστάζια έκανε καριέρα ως μοντέλο και με τις αναλογίες της δεν άργησαν να την γδύσουν τα περιοδικά και έτσι μάθαμε περισσότερα σημεία του κορμιού της που έκρυβε με τα ρούχα.

Ήταν από τις τις πιο εντυπωσιακές «αθώες» Ελληνίδες η Ναστάζια Μητροπούλου που έχει μονοπωλήσει το ανδρικό ενδιαφέρον για αρκετά χρόνια προτού κάνει ένα διάλειμμα από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό το κορίτσι ξεχώριζε πάντα από το όμορφο και εκφραστικό της χαμόγελο, και από το πληθωρικό της μπούστο, που κέντριζε πάντα τα αντρικά βλέμματα.

Πλέον επιστρέφει πιο σέξι από ποτέ για να βάλει ξανά φωτιά στις αισθήσεις μας και να μας σαγηνεύσει όπως μόνο εκείνη ξέρει και μπορεί, μέσα από την μουσική της.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σε περσινή της συνέντευξη είπε ότι:

«Εδώ στον Γαλατά περνάω υπέροχα, ζω με τη μητέρα μου, τον αδελφό μου, και τα ζώα μου. Τα αγαπώ τόσο πολύ που νομίζω αυτός είναι ο βασικός σκοπός της ζωής μου»

Το 2014 όμως είχε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές: «Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Όταν η μητέρα μου ήταν στο νοσοκομείο για να κάνει επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Το άγχος ήταν τεράστιο, αλλά είχαμε ανθρώπους δίπλα μας και ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια».

Θυμηθήκαμε λοιπόν αυτές τις γυμνές φωτογραφίσεις που είχε τολμήσει παλαιότερα η ξανθιά μοντέλα αλλά και αποκαλυπτικά της βίντεο και σας τα παρουσιάζουμε σε ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα!

Είναι από τα κορίτσια που δύσκολα μπορούμε να ξεχάσουμε, και τις ευχόμαστε να συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα, σε ότι κι αν κάνει.

Δείτε τη στο youtube το facebook το twitter και στο facebook

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου Ναστάζια Μητροπούλου



Spread the love