Spread the love


Η Pamela Anderson πρωταγωνιστεί σε μια πολύ ερωτική διαφήμιση για τη εταιρεία «Coco de Mer» που ασχολείται με γυναικεία ερωτικά αξεσουάρ και εσώρουχα. Μάλιστα ο λόγος είναι να αξιοποιήσουν οι γυναίκες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Απολαύστε τη.

Η πληθωρική Pamela Anderson πρωταγωνίστησε σε εμπορική ταινιούλα επ’ αφορμή της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου για την εταιρεία «Coco de Mer» με πολύ σέξι εσώρουχα, όλο αισθησιασμό.

Το πολύ εντυπωσιακό βίντεο πολύ γρήγορα έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, αφού η πληθωρική Pamela Anderson σε όλα τα καρέ ακτινοβολεί αισθησιασμό και συμβάλει δυναμικά στην προτροπή των γυναικών για να πάρουν πάνω τους τον έλεγχο της ημέρας, ή καλύτερα της νύχτας, του Αγίου Βαλεντίνου.

Η 49χρονη Pamela Denise Anderson, (Πάμελα Ντενίζ Άντερσον) έχει γεννηθεί την 1 Ιουλίου 1967 και είναι Καναδή ηθοποιός, φωτομοντέλο, παραγωγός, συγγραφέας, ακτιβίστρια και πρώην παρουσιάστρια.

Είναι γνωστή για τους ρόλους της στις τηλεοπτικές σειρές «Home Improvement», «Baywatch» και «V.I.P.». Είχε επιλεγεί ως Playmate του μήνα για το περιοδικό Playboy τον Φεβρουάριο του 1990, κι από τοτε εχει κανει μια τεράστια καριέρα. Για μια περίοδο ήταν γνωστή ως Πάμελα Άντερσον Λη μετά τον γάμο της με τον Ελληνοαμερικανό μουσικό Τόμι Λη.

Δείτε την σελίδα της: pamelaandersonfoundation.org

Όλα όσα φοράει η Pamela Anderson στο βίντεο που ακολουθεί, τα πουλάει η εταιρεία «Coco de Mer».

Δείτε την Pamela Anderson στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της και το βίντεο που ακολουθεί:

Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson



Spread the love