Spread the love


Η Yanet Garcia είναι η μετεωρολόγος από το Μεξικό που στο instagram έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, αφού πολύ άνετα με μόνο 572 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 3,7 εκατομμύρια followers.

Ο καιρός είναι μια πληροφορία που ο καθένας μας την θέλει, αλλά αν στον εξηγεί η Yanet Garcia τότε αποκτά άλλη αξία. Ο λόγος για την πιο σέξι weather girl που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα επάνω της με τις ενδυματολογικές της επιλογές, γιατί ξέρει ότι είναι κούκλα.

Τελικά οι χώρες της Λατινικής Αμερικής έχουν άλλη αισθητική, και αυτό φαίνεται και στην τηλεόραση τους, αφού εκεί η ομορφιά συνυπάρχει στα τηλεοπτικά πλάνα.. με τα συννεφάκια.

Yanet Garcia

Δεν χρειάζονται προκλητικότητες για να αναδεικνύει την θηλυκή της πλευρά η πανέμορφη παρουσιάστρια, αφού ότι και να φορέσει της πάει. Όσο για το σώμα της δεν έχουμε να σχολιάσουμε και πολλά πράγματα, αφού οι φωτογραφίες της που ακολουθούν, καθώς και τα τηλεοπτικά πλάνα της δεν αφήνουν κανένα περιθώριο.

Η Yanet Garcia, είναι από το Μεξικό και από το προ-περασμένο καλοκαίρι παρουσιάζει τα δελτία καιρού με μεγάλη επιτυχία, κι έτσι πολύ γρήγορα σκαρφάλωσε στην συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού ως η πιο αγαπημένη μετεωρολόγος.

Δείτε τη στο twitter το facebook και το instagram

Απολαύστε τη στις πολύ σέξι φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το βίντεο αναρτήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2017, και μέχρι τώρα το έχουν δει περισσότεροι από 1.990.901 εκατομμύρια άνθρωποι.

Δείτε το κανάλι της στο youtube

Δείτε τη και σε μια φωτογράφηση το 2015 που μας άφησε άφωνους:


Δείτε ακόμα:

Yanet Garcia: Η πιο «καυτή» μετεωρολόγος του Μεξικού



Spread the love