Spread the love


Η Alexis Texas είναι ένα μοντέλο που έγινε παγκοσμίως γνωστή για τα θεληματικά της οπίσθια, που αναδεικνύει μέσα από κάθε της φωτογράφηση. Μάλιστα αυτό το σημείο του σώματος της αποδεικνύεται θησαυρός αφού της αποφέρει αρκετά έσοδα, ώστε να συνεχίζει να προκαλεί.

Στο Instagram έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, ώστε με μονό 783 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον περισσότερων των 2, 5 εκατομμυρίων followers.

Στην σελίδα της στο Facebook έχει περισσότερους από 1.910.499 εκατομμύρια φίλους και μας πληροφορεί ότι γεννήθηκε σε μια στρατιωτική βάση στον Παναμά.

Όμως η Alexis Texas μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη κοντά στο Σαν Αντόνιο του Τέξας και έχει κατάφερε πολλά πράγματα από τότε. Μετακόμισε στο Λος Άντζελες το 2007, όπου άρχισε να εργάζεται στη βιομηχανία των ενηλίκων.

Ο κόσμος του πορνό είναι γεμάτο από ξανθιές με ωραία μεγάλα στήθη, αλλά Alexis Texas έχει κάτι περισσότερο από αυτά που την κάνουν να ξεχωρίζει στους κριτικούς, που έχουν παρατηρήσει πάνω της το ταλέντο της και την γοητεία της.

Δείτε το κανάλι της στο youtube.com

Αλλά όπως και να το κάνουμε το μεγαλύτερο περιουσιακό της στοιχείο είναι τα οπίσθια της, αφού είναι βραβευμένα.

Δείτε το sιte της: teamtexass.com

Προτάθηκε ως «Best New Starlet» στα AVN και στα XRCO, και κέρδισε με το σπαθί της το αγαπημένο βραβεία «Ass» από F.A.M.E. και «Performer of the Year» το 2009 στα βραβεία «CAVR».

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Alexis Texas

Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas Alexis Texas



Spread the love