Spread the love


Η Arianny Celeste είναι ένα πανέμορφο μοντέλο εσωρούχων, που με κάθε πόζα της μπορεί και ανάβει την φαντασία των αντρών. Σας παρουσιάζουμε τις τελευταίες της φωτογραφήσεις για να διαπιστώσετε ότι δεν κάνουν λάθος οι 2.7 εκατ. followers που την ακολουθούν.

Οι νέες σέξι φωτογραφίες της Arianny Celeste είναι από τον μάστορα του είδους Martin Murillo (Μάρτιος 2017).

Η Penelope López Márquez (ή αλλιώς Arianny Celeste) είναι μια Αμερικανίδα μοντέλο με μέση δαχτυλίδι, ύψος που δεν ξεπερνά τα 168 εκατοστά, και η ηλικία της είναι 31 ετών, αφού έχει γεννηθεί στις 12 του Νοεμβρίου, 1985 στην Κοιλάδα του Λας Βέγκας της Νεβάδα των ΗΠΑ.

Το σώμα της είναι σχεδόν υποδειγματικό, αφού το τέλειο μπούστο της και τα καλοσχηματισμένα οπίσθια της δεν αφήνουν και πολλά για να περιγράψουμε. Η ομορφιά της είναι μια μίξη, αφού η καταγωγή της κρατάει από τις Φιλιππίνες και το Μεξικό.

Είναι μια κοπέλα με παιδεία που τέλειωσε στο «Palo Verde High School», και μετά φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, και έγινε πολύ γνωστή από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική εκπομπή «Overhaulin».

Έχει πάρει πολλά βραβεία στην καριέρα της, και συνεχίζει να ποζάρει σε πολύ γνωστούς φωτογράφους με εσώρουχα, και τραβάει όλα τα μάτια επάνω της.

Διατηρεί πολύ όμορφο site με όλες τις σχετικές πληροφορίες γι αυτή, αλλά και πουλώντας όμορφες φωτογραφίες της, και διάφορα προϊόντα. Δείτε το: ariannyceleste.com

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο Instagram έχει ξεχωριστή πορεία, αφού με 4,049 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 2,7 εκατομμύρια followers.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook  και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Arianny Celeste Arianny Celeste Arianny Celeste Arianny Celeste Arianny Celeste Arianny Celeste Arianny Celeste Arianny Celeste Arianny Celeste

Δείτε την Arianny Celeste σε φωτογράφηση του Ben Tsui (2016):

Arianny Celeste Arianny Celeste Arianny Celeste Arianny Celeste Arianny Celeste Arianny Celeste

Η Arianny Celeste πόζαρε στο φωτογράφο Martin Murillo (2016)

Arianny Celeste



Spread the love