Spread the love


Ο Άγιος Δομήνικος έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει μετά την άφιξη της Χριστίνας Μπόμπα! Το κορίτσι και μέλλουσα σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη δεν άντεξε μακριά του. Γι αυτό και έσπευσε να ταξιδέψει στο νησί των «ναυαγών» του Survivor για τα μάτια του και μόνο.

Η «Ελενίτσα» που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτική διαφήμιση, «τρέλανε» τον Σάκη και μαζί του όλους τους Έλληνες.

Σε πρόσφατη συνέντευξη ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε ότι η Χριστίνα Μπόμπα θα «μετακόμιζε» μαζί του στον Άγιο Δομίνικο για το χρονικό διάστημα που θα είναι ο ίδιος εκεί εξαιτίας του Survivor.

Έτσι, η αγαπημένη του παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ξεκίνησε το ταξίδι της.

Μάλιστα, με ανάρτησή της στο Instagram, αποκάλυψε την ημέρα της αναχώρησής της, δηλώνοντας έτοιμη για τη νέα αυτή εμπειρία που θα ζήσει.

Η ίδια ανάρτησε στα Instagram Stories της την πρώτη φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα από το πολυτελές συγκρότημα κατοικιών στο οποίο μένει ο αγαπημένος της.

Αν δεν σας θυμίζει κάτι το πραγματικό της όνομα, μήπως να βλέπατε τη διαφήμιση με την «Ελενίτσα»…

H 27χρονη Χριστίνα σπούδασε μηχανολόγος στο Πολυτεχνείο, εργάστηκε στον χώρο των media και σήμερα απασχολείται σε μεγάλη πολυεθνική στον τομέα του marketing.

Έτσι, η Χριστίνα Μπόμπα ακολούθησε τον σύντροφό της έτσι εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στον Άγιο Δομήνικο.

Το ζευγάρι περνά μία από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωής του, ετοιμάζεται να παντρευτεί και για αυτό αποφάσισαν και οι δυο τους να μην αφήσουν το Survivor να τους χωρίσει για αρκετούς μήνες.

 Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη αρκείται στο να ανεβάζει μόνο stories στον λογαριασμό της στο Instagram και τη ζηλεύουμε λιγάκι. Ευτυχώς που ο καιρός είναι και εδώ στην Ελλάδα σύμμαχός μας καθώς δε θα αντέχαμε να τη βλέπουμε να κάνει ηλιοθεραπεία και εμείς να φοράμε παλτό.

Εκείνη αφού έκανε την ηλιοθεραπεία της, αποφάσισε να γυμναστεί λιγάκι και έτσι ξεκίνησε το τρέξιμο. Στα stories την είδαμε να τρέχει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και θέλαμε να μοιραστούμε την εικόνα αυτή μαζί σου. Η Χριστίνα Μπόμπα διαθέτει αυτό που λέμε… φυσική ομορφιά.

Είναι βλέπετε μια γλυκιά «μπόμπα» όνομα και πράγμα, γι αυτό και δεν αδικούμε τον Σάκη που έσπευσε να της κάνει πρόταση γάμου, και να την πάρει μαζί του στον Άγιο Δομήνικο..

Δείτε τη στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Φοβερή ατάκα του Σάκη Τανιμανίδη  on air για τα προσόντα της κοπέλα του:

Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνα Μπόμπα



Spread the love