Spread the love


Είναι μια εκθαμβωτική σέξι γιαγιά στα 47 της χρόνια, που είναι χάρμα οφθαλμών, που τρελάνει τους χρήστες των social media λόγω της απαράμιλλης γοητείας της. Είναι μητέρα δύο παιδιών, γιαγιά δύο εγγονιών και παρ’ όλα αυτά διαθέτει κορμί μοντέλου.

Ποιος είπε ότι οι γιαγιάδες έχουν απαραίτητα παραπανίσια κιλά, φορούν παλιομοδίτικες ρόμπες και κυκλοφορούν με ορθοπεδικά παπούτσια;

Ο λόγος για την 47χρονη Zalkina, την fashion blogger από τη Σερβία που με την υπέροχη εμφάνισή της και το μοναδικό της συλ της έχει καταφέρει 1,043 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να προσελκύσει πάνω από 227 χιλιάδες followers στο Instagram, και όχι άδικα αφού δεν αποτελεί το συνηθισμένο πρότυπο γιαγιάς.

Η Zalkina μοιάζει με μοντέλο, είναι ψηλή και το σώμα της δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία νεότερη της. ενώ η ίδια ποζάρει για χάρη διάσημων σχεδιαστών μόδας με πανάκριβα ρούχα και κοσμήματα.

Η ιδιαίτερα δημοφιλής blogger στην χώρα της, έχει δημοσιεύσει στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, μεταξύ άλλων και μια φωτογραφία με τα δύο της εγγόνια, ενώ φαίνεται μόλις και μετά βίας αρκετά μεγάλη για να είναι ακόμα και μητέρα τους.

Η Zalkina, η οποία ζει στην Ιταλία, δεν ντρέπεται καθόλου για την ηλικία της, καθώς ένα από τα hashtags που χρησιμοποιεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι #grandmotherthatlovesfashion που σημαίνει «γιαγιά που αγαπάει τη μόδα».

Η ίδια έχει μία 28χρονη κόρη και ένα γιο που ονομάζεται Stefan, ο οποίος σύμφωνα με τη σελίδα της στο Instagram βρήκε τραγικό θάνατο στο Βελιγράδι της Σερβίας, την παραμονή των Χριστουγέννων του περασμένου έτους, όταν κάποιος τον παρέσυρε με το αμάξι του.

Η σέξι γιαγιά, όπως είναι φυσικό, απολαμβάνει τα πολλά κολακευτικά σχόλια που δέχεται από θαυμαστές της σε προσωπικά μηνύματα στο λογαριασμό της και νιώθει πολύ υπερήφανη.

Μεταξύ άλλων, ένας χρήστης γράφει: «Η αγαπημένη μου υπέροχη γυναίκα !!», ενώ μία άλλη γυναίκα αναφέρει: «Μακάρι να μοιάσω με σας όταν φτάσω την ηλικία σας».

Δείτε τη στο Instagram

Απολαύστε την στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

σέξι γιαγιά σέξι γιαγιά σέξι γιαγιά σέξι γιαγιά σέξι γιαγιά σέξι γιαγιά σέξι γιαγιά σέξι γιαγιά σέξι γιαγιά σέξι γιαγιά σέξι γιαγιά σέξι γιαγιά



Spread the love