Spread the love


Η Ελένη Χαλάτση είναι μια κοπέλα από την Λάρισα, που διατηρεί το πιο σέξι προφίλ στο Facebook, κάνοντας τους φίλους της να αναστενάζουν τακτικά. Ότι κι αν επιλέξει να φορέσει για να φωτογραφηθεί, κάνει τους άλλους να την λατρέψουν, γιατί έχει τον τρόπο της.

Δεν γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες για αυτό το κορίτσια, πάρα μόνο ότι αναφέρει στο προφίλ της. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, και κατάγεται από την Λάρισα, όπου και διαμένει.

Στο χρονολόγιό της ανεβάζει πολύ τακτικά φωτογραφίες της από τις βραδινές της εξόδους, και άλλες από προσωπικές της στιγμές.

Είναι από τα κορίτσια που έχουν την στόφα μοντέλου, καθώς προσέχει πολύ τις selfie που ανεβάζει. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι καλοκαιρινές της φωτογραφίες με μαγιό είναι πραγματικός πειρασμός.

Έχει τέλειο σώμα, και πολύ όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου που την κάνουν πολύ αγαπητοί στους φίλους της στο Facebook, αφού σε κάθε της πόζα που ανεβάζει της χαρίζουν απλόχερα τον θαυμασμό τους.

Σχεδόν, κάθε της ανάρτηση, έχει περισσότερα από 200 like και αρκετά κολακευτικά σχόλια, γι αυτό και συνιστούμε σε όλους τους αναγνώστες μας να της στείλουν γρήγορα αίτημα φιλίας, καθώς ο λογαριασμός της δεν έχει συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό των 5000 ατόμων, αν και ακολουθείται με πάνω από 11.433 άτομα.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πολλές φωτογραφίες της ίσως να μην είναι δικές της, αλλά αυτό δεν πειράζει καθόλου κανέναν από τους φίλους της, αφού όλοι θέλουν να πιστεύουν ότι είναι η Ελένη.

Είναι αυτό που λέμε ότι η Ελένη Χαλάτση «κερνάει» και λίγο φαντασία, πράγμα που την κάνει ακόμα πιο επιθυμητή στα μάτια μας.

Δείτε τη στο Facebook

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση Ελένη Χαλάτση



Spread the love