Spread the love


Η Έλλη Παπαγγελή άρχισε νωρίς τα μπάνια, ίσως γιατί θέλει να αποκτήσει με τον πιο φυσικό τρόπο υπέροχο μαύρισμα για να συνεχίσει να εντυπωσιάζει γνωστούς και φίλους. Η πιο sexy ΟΝΝΕΔίτσισα φόρεσε το μαγιό της και «μάγεψε» λουόμενους και περαστικούς.

Η Έλλη Παπαγγελή δε σταματάει να «μαγνητίζει» τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές της πόζες.

Έβαλε το μαγιό της και πήγε στην παραλία να απολαύσει τις βουτιές της. Τι κι αν ακόμα ο καιρός δεν είναι ο καλύτερος, η Έλλη έδειξε ότι δεν «μασάει» από τέτοια.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να κάνει ηλιοθεραπεία και να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό, γιατί αυτό το κορίτσι ότι και να βάλει επάνω της είναι σκέτος πειρασμός.

Μάλιστα, βλέποντας τις φωτογραφίες της διαπιστώσαμε ότι είναι ελαφρώς πιο αδυνατισμένη, και γυμνασμένη, αλλά δεν έχει χάσει καθόλου τις σέξι καμπύλες της που την κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα στις επώνυμες της εγχώριας show biz.

Το μαγιό της την κολακεύει, αφήνοντας σε όλους εμάς τις καλύτερες εντυπώσεις, να μας κάνει να ζηλεύουμε, και ένας από τους λόγους να παρακαλάμε να έρθει το καλοκαίρι ακόμα πιο γρήγορα.

Έτσι, η Έλλη Παπαγγελή διατηρεί με τον πιο σωστό τρόπο ότι είναι το μοντέλο της καρδιάς μας, είτε συμφωνούμε μαζί της είτε όχι για τις πολιτικές της τοποθετήσεις, αφού η ομορφιά της μπορεί να ενώσει τους Έλληνες και όχι να τους διχάσει.

Δείτε τη στη σελίδα elliepapageli.com το facebook το Youtube και στο Instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή

Δείτε ακόμα:

Όλα τα «καυτά» θέματα της Έλλης Παπαγγελή παίζουν εδώ (ΦΩΤΟ)



Spread the love