Spread the love


Η διάσημη κούκλα Farrah Abraham, φτιαγμένη από σιλικόνη πέταξε στήθος έξω εκεί που ήσυχα έπαιρνε το λουτρό της σε πισινά ξενοδοχείου. Φόρεσε το μαύρο ολόσωμο μαγιό της, για να απολαύσει τον ήλιο, αλλά ξαφνικά το στήθος της πετάχτηκε έξω.. Δείτε τη.

Ο λόγος για την Farrah Abraham, που κατά λάθος ή εσκεμμένα μας χάρισε υπέροχες πόζες της δίπλα στην πισίνα, σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η 25χρονη Farrah Abraham είναι μια Αμερικανίδα, τηλεοπτική προσωπικότητα, και ηθοποιός του κινηματογράφου, με τεράστια επαγγελματική επιτυχία που έχει γεννηθεί στις 31 Μαΐου 1991.

Στην τρυφερή ηλικία των 16, εξελίχθηκε από το γυμνάσιο σε μαζορέτα και μοντέλο από στη σειρά του MTV «16 & έγκυος.”

Έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα κορυφαίων περιοδικών, όπως το «Us Weekly» και «Life & Style», ενώ έχει παρουσιαστεί σε δεκάδες διαφημιστικά τηλεοπτικών δικτύων, συμπεριλαμβανομένων των ABC, VH1, MTV, Bravo, Ε !, FOX και το NBC και πολλά άλλα.

Τον Αύγουστο του 2012, η ​​όμορφη μελαχρινή κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίου από τους «New York Times» με την αυτοβιογραφία της που έγινε πολύ γρήγορα best-seller, με τίτλο «Teenage Dream», το οποίο πούλησε πάνω από 500.000 αντίτυπα.

Δείτε την σελίδα της: farrahabraham.me

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι μητέρα, και τακτικά ποζάρει με την κόρη της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Αλλά είπαμε καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, αρκεί να γίνεται με σεβασμό και αγάπη.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham Farrah Abraham



Spread the love