Spread the love


H Claudia Romani είναι ένα μοντέλο που έγινε παγκοσμίως γνωστή για τα υπέροχα οπίσθια της, που δεν παύουν να μας εντυπωσιάζουν. Αυτή τη φορά μας τρέλανε στα παρασκήνια της φωτογράφησης με τις πολύ αισθησιακές της πόζες φορώντας τα απαραίτητα για την προβολή της.

Η πανέμορφη μελαχρινή Ιταλίδα που κάνει καριέρα στο Μαϊάμι της Καλιφόρνια σε κάθε ευκαιρία μας προτρέπει να θαυμάσουμε το κορμί της φορώντας πότε bikini πότε πολύ αισθησιακά εσώρουχα την επέλεξαν να διαφημίσει τα εσώρουχα της εταιρείας «candids» στο «Circus TATTOO» που εδρεύει στο Μαϊάμι.

Είναι αυτό που λέμε δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουμε το αποτέλεσμα, μιας και οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε είναι από τα παρασκήνια της φωτογράφησης, και με μεγάλη αγωνιά περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε την σελίδα της: claudiaromani.com

Η 34χρονη Claudia Romani από την L’Aquila είναι ένα γνωστό μοντέλο μετά τις φωτογραφήσεις της στο «GQ» και στο «Maxim» πραγματικά έχει πολύ όμορφα και «ζουμερά» οπίσθια κι έχει γεννηθεί στις 14 Απριλίου 1982.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν, και ρίξτε μια ματιά στο βιογραφικό της: wikipedia.org

Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani

Δείτε ακόμα:

Τα πιο ζουμερά οπίσθια της Claudia Romani είναι εδώ (ΦΩΤΟ)



Spread the love