Spread the love


Η 23χρονη Em Sheldon φόρεσε το κίτρινο ολόσωμο μαγιό της και βγήκε να εντυπωσιάσει τους λουόμενους στην παραλία του Μαϊάμι την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017. Είναι Βρετανίδα blogger που έχει γεννηθεί στις 2 Δεκεμβρίου 1993 και προκαλεί πανικό.

Στο Instagram κάνει εξαιρετική δουλειά, και με 3,277 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να τραβήξει περισσότερους από 73, 8 χιλιάδες Followers.

Στο site της προσελκύει χιλιάδες γυναίκες που ενημερώνονται για τις νέες τάσεις της μόδας, αλλά και να αγοράσουν προϊόντα που λανσάρει με υπέροχες φωτογραφίες της: emtalks.co.uk

Της αρέσει να ποζάρει μα μαγιό, και πραγματικά ξέρει όλα τα μυστικά των social media για να προβάλει με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά της.

Στα 23 της χρόνια θεωρείται μια πετυχημένη επιχειρηματία με το κορμί της να αποτελεί το σήμα κατατεθέν της «εταιρείας» της.

Της αρέσει να ταξιδεύει, να προτείνει αγαπημένους ταξιδιωτικούς προορισμούς για να περνούν καλά όσοι την διαβάζουν στο site της.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο κανάλι της στο youtube κάνει εξαιρετική δουλειά, κι αξίζει να ρίξεις μια ματιά για το τρόπο που προβάλει την δουλειά της.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Ιnstagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon Em Sheldon



Spread the love