Spread the love


H Sarah Harris είναι ένα «κουνελάκι» όλο μεγάλα χαρίσματα. Η Αυστραλή καλλονή έχει φανατικούς θαυμαστές και ακολουθεί πιστά το μότο: «όσα λιγότερα τόσο καλύτερα».

Το «κουνελάκι» του Playboy Sarah Harris κεντρίζει τα φώτα της δημοσιότητας και το αντρικό ενδιαφέρον.

Είναι ένα από τα νέα φιντάνια του Hugh Hefner και του Playboy. Ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό για την ακρίβεια. Από τότε άνοιξε τα φτερά της, αυτονομήθηκε και πλέον παίζει μπάλα μόνη της. Κι όταν λέμε ότι παίζει μπάλα, μιλάμε για Τσάμπιονς Λιγκ και πάνω.

Η γεννήθηκε Sarah Harris το 1993 και έχει στο ενεργητικό της πολλές καυτές φωτογραφίσεις, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί μπορούμε να… χαζεύουμε τις αισθησιακές της πόζες!

Δείτε το επίσημο site της

Η Σάρα Χάρις είναι ό,τι λέει το επίθετο της. Λες και όταν γεννήθηκε κάποιος την προίκισε με μια θεϊκή χάρη και την έριξε όλη στο κορμί της. Κι αν το κορμί της μοιάζει θεϊκό, τότε τα οπίσθια της συγκεκριμένα ξεπερνούν κάθε τέτοια έννοια. Σε πρόσφατη φωτογράφιση της έβαλε μαύρο μπικίνι, με το κάτω μέρος να είναι μπραζίλιαν με διασταύρωση στρινγκ, έκατσε στην άμμο, τα «πάναρε» και τα έδειξε όλο χάρη στο φακό. Να τη η χάρη που λέγαμε.

Εκτός από τα χαρισματικά της οπίσθια, η Sarah Harris έχει και ένα τόσο παιχνιδιάρικο και πονηρό πρόσωπο που αν δεις όλο το πακέτο μπορείς πολύ εύκολα να χάσεις τα λογικά σου, τ’ αυγά, τα καλάθια, τα κλειδιά και ό,τι άλλο χάνεται.

Δείτε το κανάλι της στο Youtube

Ως «κουνελάκι» του Playboy ντύνεται… ελαφριά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να απλώσει τα χέρια του πάνω της. Όσο διάσημος κι αν είναι.

Αυτό το κατάλαβε για τα καλά ο Justin Bieber όταν γνώρισε την Sarah Harris, η οποία ισχυρίζεται ότι χαστούκισε τον ποπ σταρ όταν το χέρι του αποδείχθηκε… άτακτο.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα είπε η 22χρονη καλλονή σε συνέντευξή της έλαβε χώρα τον προηγούμενο μήνα, σε πάρτι στην έπαυλη του Playboy. Κάποια στιγμή μία από τις φίλες της- επίσης «κουνελάκι»- εκνευρίστηκε γιατί ο Beber δεν ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί της. «Της είπα εμείς βγάζουμε φωτογραφίες όλο το βράδυ και έχουμε κουραστεί. Φαντάσου πώς αισθάνεται αυτός που έχει να αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο κάθε μέρα», της είπε η Χάρις και ο τραγουδιστής την ευχαρίστησε επειδή τον υπερασπίστηκε.

Όπως αναφέρε το iefimerida αμέσως μετά την αγκάλιασε και της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο πριν κάνει το… μοιραίο λάθος. «Αρπαξε το στήθος μου! Η άμεση αντίδρασή μου ήταν να του ρίξω ένα χαστούκι!», διηγήθηκε η Sarah Harris. «Κατά κάποιο τρόπο… φρίκαρε και δεν είπε τίποτα, και η Kylie Jenner που τον συνόδευε μου έκανε τη χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο, πριν τους συνοδεύσει η ασφάλεια εκτός της έπαυλης», πρόσθεσε.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

“The ocean stirs the heart, inspires the imagine and brings eternal joy to my soul.”

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Harris (@iamsarahharris) στις

Ill always have my eyes on you. ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Harris (@iamsarahharris) στις

Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris

Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris

Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris Sarah Harris



Spread the love